Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο εαυτούλης μας

Γράφει ο Θανάσης Γεωργούλης

Χίος, 11 Νοεμβρίου 2021

Οι πολιτικές απόψεις των αντιφρονούντων, οι οποίες συγκλίνουν και πολλαπλασιάζονται από εδώ και από εκεί, δεν είναι καθόλου τυχαίες.

Οφείλονται στη στενή παρακολούθηση των γεγονότων και κυρίως στην μνήμη. Έτσι, είναι η μνήμη, (όχι του χρυσόψαρου), εκείνη η οποία εναντιώνεται στους κυβερνητικούς χειρισμούς και την αμνησία των βολεμένων.

Θυμάμαι την προσπάθεια για το κτίσιμο του περιβόητου τείχους ανοσίας, την κυβέρνηση με όλο τον τηλεοπτικό της συρφετό, να μας πιέζει για να πάμε να εμβολιαστούμε για να προστατεύσουμε τάχα το κοινωνικό μας σύνολο. Θυμάμαι τα απαξιωτικά σχόλια ενάντια στους ανεμβολίαστους, τις ύβρεις, τις κατάρες και τις κατηγορίες για αντικοινωνικότητα και ανευθυνότητα.

Χθες ακόμη άκουσα τον μητροπολίτη Πειραιώς σε ένα κήρυγμα μίσους, να αφαιρεί τον τίτλο του χριστιανού από τους ανεμβολίαστους, όπως αφαιρούσαν και αφαιρούν οι κουμουνιστές τον τίτλο αριστερού από τους αντιφρονούντες. Όλα είναι καταγεγραμμένα και θα μας χρειαστούν μια μέρα.

Όταν τελικά ο covid-19 γκρέμισε το τείχος ανοσίας, εξευτελίζοντας όλους όσοι επιχειρούσαν να το κτίσουν, επιστήμονες και ξεεπιστήμονες, τότε, τα πουλημένα κρέατα άλλαξαν το παραμύθι που μας πουλούσαν.

Το δραματικό της ιστορίας είναι ότι λαμπροί επιστήμονες όπως π.χ. ο Κούβελας και ο Γάκης μας το είχαν πει ότι οι κορονοϊοί συμπεριφέρονται διαφορετικά και ότι δεν μπορεί να κτισθεί τείχος ανοσίας. Άδικος κόπος και πολύς φασισμός για το τίποτα. Τώρα που αποδείχθηκε ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον ιό και μάλιστα φέρουν το ίδιο ακριβώς υιικό φορτίο με έναν ανεμβολίαστο ο οποίος νοσεί, αντί να μετανοήσουν, να σκεφτούν και να αλλάξουν επιτέλους τακτική και να ζητήσουν συγνώμη, αυτοί συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Άρχισαν δηλαδή να μιλάνε για τα ποσοστά υιικού φορτίου και να τα παραποιούν, για να μην τους πάρουν με τις πέτρες οι εμβολιασμένοι, αλλά κυρίως άρχισαν να ταΐζουν με κουτόχορτο τον εαυτούλη το οποίο όλοι έχουμε μέσα μας, λίγο-πολύ, λέγοντας ότι ο εμβολιασμένος ναι μεν μπορεί να νοσήσει, κάτι που πριν το αρνούνταν, αλλά θα την βγάλει καθαρή χωρίς διασωλήνωση, λες και όλοι όσοι νοσούν διασωληνώνονται. Αυτήν την παραπλάνηση, προσφορά του τηλεοπτικού συρφετού, την έχει χάψει ο εαυτούλης του εμβολιασμένου που τώρα νιώθει ασφαλής και βολεμένος, ξεχνώντας ότι τα αντισώματά του, μειώνονται καθημερινά και ότι μία ημέρα θα καταντήσει να είναι ανεμβολίαστος ή… πρεζόνι που θα χρειάζεται τη δόση του για μία ζωή, ποιος ξέρει τι είδους.

Από κοινωνικο-πολιτική άποψη, εκείνο το οποίο ξεχνάει, κατά κανόνα, ο βολεμένος, είναι ότι ο φασισμός που καίει σήμερα το σπίτι του ανεμβολίαστου, αύριο θα κάψει και το δικό του γιατί όσο δεν του αντιστεκόμαστε τόσο αυτός θεριεύει.

Αυτό το κόλπο της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει τον εαυτούλη, που όλοι κρύβουμε μέσα μας, δημιούργησε στρατιές κατά φαντασίαν βολεμένων, οι οποίοι όταν νοσούν, διασπείρουν τον ιό στην κοινωνία και μάλιστα χωρίς τύψεις, αφού το κάνουν με την άδεια της αστυνομίας, δηλαδή της κυβέρνησης η οποία τους χρησιμοποιεί ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ της για την διασπορά του ιού «για να επικαλείται μετά “την ανησυχητική πορεία της πανδημίας” και να μεταχειρίζεται τους ανεμβολίαστους όπως μεταχειριζόταν οι χιτλερικοί τους Εβραίους της Γερμανίας τη δεκαετία του 1930, ελπίζοντας ότι έτσι θα κάμψουν την αντίστασή τους».

Βέβαια υπάρχουν εμβολιασμένοι οι οποίοι είναι ήδη υπεύθυνα σαν άτομα και κάνουν το τεστ για να ξέρουν τι τους γίνεται και να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους άλλους, όμως μόνο μ’ αυτούς δεν πρόκειται να σωθούμε σαν σύνολο. Όλοι βρισκόμαστε στην ίδια βάρκα και τρώμε στη μάπα την ίδια απάτη. Πρέπει να βάλουμε στη γωνία τον εαυτούλη μας για να αντιμετωπίσουμε πρώτα-πρώτα το διχασμό, τον οποίο καλλιεργούν τα διάφορα κέντρα εξουσίας, επειδή αυτό ξέρουν να κάνουν και αυτό κάνουν, τίποτα άλλο.

Να ζητήσουμε ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ για όλους, εμβολιασμένους ή μη, για την ιχνηλάτηση η οποία σήμερα είναι ανέφικτη επειδή ο ιός κυκλοφορεί μυστικά κρυμμένος μέσα σ’ αυτούς που δεν κάνουν τεστ, τους εμβολιασμένους. Έτσι θα βρίσκονται και θα απομονώνονται ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΝΟΣΟΥΝ. Έτσι θα γυρίσουμε στην κανονικότητα θα πάνε όλοι στις δουλειές τους, θα απολαμβάνουν όλοι τη ζωή τους και το κράτος θα έχει έσοδα. Η τεχνολογία και η εμπειρία των τεστ υπάρχει και ο covid-19 θα αντιμετωπισθεί διότι θα υπάρξει αληθινή ιχνηλάτηση και απομόνωση.

Αυτή είναι κατά τη δική μου φρόνηση η καλύτερη λύση, αλλά όπως θα έχετε καταλάβει εγώ ανήκω στους αντιφρονούντες και γνωρίζω ότι είναι πολύ επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η κυβέρνηση και το σύστημα έχουν άδικο… Αλλά έτσι ήταν πάντα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Puma με τη κορυφαία άνεση και πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, έχει δικαίως...

Advertisement