Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το καλοκαιρινό camp αποτελεί πλέον θεσμό στις εγκαταστάσεις του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου

Ο κ. Γιάννης Μανάρας, Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, μίλησε στο xiakoslaos.gr για το καλοκαιρινό camp που απασχολεί πολλά παιδιά της Χίου.

«Το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών στις εγκαταστάσεις του Νομικού Προσώπου αποτελεί πλέον θεσμό» λέει ο κ. Μανάρας και συνεχίζει τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη δράση εκδηλώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά.

«Και πέρσι λειτούργησε το πρόγραμμα, όμως με λιγότερα παιδιά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία του κορονοιού. Ωστόσο, φέτος φιλοξενούμε διπλάσιο αριθμό παιδιών από πέρσι», αναφέροντας ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε από τη 1η Ιουλίου 2021 και ότι έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής 250 παιδιά.

Να επισημανθεί ότι έχουν προσληφθεί ανάλογες ειδικότητες για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της συγκεκριμένης δράσης. Ειδικότητες όπως καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Παιδαγωγοί.

«Προβλέψαμε έξι προσλήψεις, αλλά στη συνέχεια κάναμε άλλες τρεις. Συνολικά έχουμε προσλάβει εννιά άτομα με δύμηνη σύμβαση προκειμένου να μπορέσει να υλοποιηθεί το πρόγραμμα», συμπληρώνοντας ότι είναι ανοιχτοί για οτιδήποτε άλλο κι αν χρειαστεί σε συνεργασία πάντα με τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, καθώς και ότι είναι πρόθυμοι να κάνουν τις όποιες τυχόν παρεμβάσεις και διορθωτικές κινήσεις, ώστε να λειτουργήσει το πρόγραμμα σωστά και τα παιδιά να το χαρούν με ασφάλεια.

«Θέλουμε οι γονείς οι οποίοι στέλνουνε τα παιδιά τους στο camp να είναι ήσυχοι. Τα παιδιά τους βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου είναι άνετα και βολικά. Πραγματικά οφελούνται ψυχοσωματικά από αυτήν την ενασχόληση και θέλουμε να περάσουν ένα ευχάριστο δύμηνο», καταλήγει ο κ. Μανάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement