Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσιάστηκαν τα δύο βιβλία του λογοτέχνη Κωνσταντίνου Βολάκη

Το απόγευμα της Τετάρτης 25 Αυγούστου 2021, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δύο νέων βιβλίων του λογοτέχνη Κωνσταντίνου Βολάκη, στον υπαίθριο χώρο της καφετέριας ΗΩΣ στην παραλία της Δασκαλόπετρας.

«Το καλοκαίρι που χιόνισε», μία λυρική προσέγγιση στην τουρκική εισβολή του 1974 και «Μην κρύβεις ποτέ τις γόβες και το φόρεμα», μία νουβέλα, ένα διήγημα.

Η κ. Ελευθερία Λυκοπάντη, φιλόλογος και μουσικός, άνοιξε την εκδήλωση, απευθύνοντας έναν μικρό χαιρετισμό ως υπεύθυνη της ομάδας ΘΑΛίΑ.

Στη συνέχεια, τα βιβλία του συγγραφέα Κωνσταντίνου Βολάκη παρουσιάσαν η φιλόλογος κα Κυριακή Βαγιάνου, με εξαιρετικό και παραστατικό τρόπο και ο φιλότεχνος κ. Μανώλης Φύσσας, αμφότεροι μέλη της ομάδας ΘΑΛίΑ.

Η κα Άννα Τσακάλη, λογοτέχνης, μέλος κι εκείνη της ομάδας διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Το καλοκαίρι που χιόνισε».

Στο μεταξύ, την παρουσίαση πλαισίωσε με την εξαιρετική της φωνή, η Αναστασία Φύσσα, τελειόφοιτος του τμήματος Μουσικών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, συνοδευόμενη με ήχους κιθάρας από τον πατέρα της, Μανώλη Φύσσα, προσφέροντας στο κοινό μία καλλιτεχνική νότα.

Ο λογοτέχνης Κωνσταντίνος Βολάκης, βαθιά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, καθώς και τα μέλη της εθελοντικής ομάδας για την τρίτη ηλικία ΘΑΛίΑ.

«Έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας σήμερα τελικά έγινε η παρουσίαση αυτών των δύο βιβλίων. Εύχομαι από εδώ και πέρα τα πράγματα να είναι καλύτερα για όλους μας. Οι μισές εισπράξεις θα διατεθούν για τους σκοπούς της εθελοντικής ομάδας για την τρίτη ηλικία ΘΑΛίΑ. Ένα έργο που θέλει ενίσχυση, γι’ αυτό κι εγώ κάνω αυτήν την μικρή προσφορά. Καλώ κι εσάς που ακόμα μπορεί να μην έχετε πλαισιώσει την ομάδα της τρίτης ηλικίας, να έρθετε στο ΘΑΛίΑ, να ανοίξετε την καρδιά σας. Βουτήξτε την πένα της ψυχή σας μέσα και ελάτε μαζί μας. Η ανταμοιβή σας; Το χαμόγελό της ψυχής σας», συμπληρώνοντας ότι είναι μία παρέα χωρίς απαιτήσεις.

Η ομάδα του Χιακού Λαού εύχετε  στον λογοτέχνη και συνεργάτη κ. Κωνσταντίνο Βολάκη πάντα τέτοιες επιτυχίες, με πολλή φαντασία και δημιουργία. Καλοτάξιδα τα νέα σας βιβλία!!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σημείο των καιρών είναι ότι η δεύτερη αυτή γενιά του Kona σχεδιάστηκε εν λευκώ με βάση την ηλεκτρική του έκδοση: αυτή η προτεραιότητα ήταν...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Αναστάς Κύριος που είναι ο Άρχων και εξουσιαστής ειρήνης, όπως λέμε στα ιερά μας βιβλία, να φωτίσει τους ισχυρούς της γης να καταλήξουν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν και πάλι να απολαύσουν μια αποκλειστική υπηρεσία μεταφοράς με πολυτελή οχήματα από την τρέχουσα γκάμα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η μοτοσικλέτα του συγκεκριμένου αναβάτη τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή της Βουλιαγμένη, διότι δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας. Ο αναβάτης...

Advertisement