Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Black Friday: «Ζεσταίνεται» η αγορά – Ξεκίνησαν οι προσφορές

Ξεκίνησαν δειλά οι πρώτες προσφορές ενόψει του Black Friday, με πολλές επιχειρήσεις να έχουν ποσοστά έκπτωσης έως και 50%, είπε στην ΕΡΤ αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Μάκης Σαββίδης.

Θεωρούμε, είπε, ότι από την άλλη εβδομάδα που θα ξεκινήσει και κανονικά η περίοδος του Black Friday, ως είθισται, γιατί στην Ελλάδα, δεν διαρκεί μόνο μία μέρα, κρατάει μία βδομάδα, ίσως και δύο εβδομάδες, ίσως και μήνα, θα υπάρχει κίνηση στην αγορά.

Τα εμπορικά καταστήματα δεν δούλεψαν το προηγούμενο διάστημα και θέλουν να το κάνουν. Θεωρούμε ότι θα πάει καλά η φετινή εκπτωτική περίοδος του Black Friday με τις προσφορές από πολλές επιχειρήσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία θα κάνει καλές προσφορές και θα δώσει στους καταναλωτές προϊόντα σε πολύ καλές τιμές.

Σε πολλά είδη, ειδικά στην ένδυση και στην υπόδηση, θα φτάσουμε σε εκπτώσεις έως και 70%, όπως και στα ηλεκτρονικά, τηλεοράσεις κλπ.

Δυστυχώς δεν ήρθε το φθινόπωρο εφέτος και βλέπουμε ότι ο χειμώνας καθυστερεί. Τα προϊόντα αυτά πρέπει να ξεπουληθούν και θα ξεπουληθούν όπως και πέρσι με τον ίδιο ρυθμό, δηλαδή με μεγάλες εκπτώσεις. Υπάρχει ποικιλία στην αγορά, η ποιότητα είναι δεδομένη. Ο καταναλωτής ας κάνει μια πρώτη έρευνα αγοράς, καθώς πάντα όταν ξεκινάει μια εκπτωτική περίοδος τα καλά προϊόντα φεύγουν πρώτα.

  • Την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου στις 24, είναι η Black Friday. Προαιρετικά, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου είμαστε ανοιχτά και από τη Δευτέρα μετά ξεκινάμε μαζί τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Θα συνεχίσουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα για μια βδομάδα μετά να προσφέρουν καλύτερες τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα πάντα.

Δύο είναι οι θεσμοθετημένες εκπτωτικές περίοδοι που προβλέπονται. Η μία είναι η χειμερινή του Φεβρουαρίου και η δεύτερη είναι η καλοκαιρινή Ιουλίου-Αυγούστου.
Από κει και πέρα οι προσφορές έχουν απελευθερωθεί. Μπορεί όποια επιχείρηση θέλει να κάνει, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους, προσφορά, όποια είδη θέλει. Σ αυτό το πλαίσιο λοιπόν υπάγεται και η γιορτή του Black Friday.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement