Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Πανόπουλο: “Είναι θέμα συμφερόντων, είχε πει και καλή επιτυχία στον Παπανώτα”

“Δεν τον είδα καθόλου να ενοχλείται και να αναφέρεται στις δηλώσεις του Παπανώτα. Και τώρα τοποθετείται;”.

Την καυστική κριτική που άσκησε ο Δημήτρης Πανόπουλος στον Δημήτρη Παπανώτα, μετά την αποπομπή του δεύτερου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε η Φαίη Σκορδά στο Fay’sTime της Δευτέρας (22/4). Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της απέναντι στη στάση που κράτησε ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού απέναντι στον πρώην συνυποψήφιό του.

«Ο Πανόπουλος είναι στον Alpha, όπως και ο Παπανώτας. Όταν ανακοινώθηκε το όνομά του στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με του Παπανώτα, είχε πει καλή επιτυχία. Δεν τον είδα καθόλου να ενοχλείται και να αναφέρεται στις δηλώσεις του Παπανώτα. Και τώρα τοποθετείται;», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Αν αυτές οι δηλώσεις σε ενοχλούν πολιτικά, τότε σε ενοχλούν εξαρχής, είτε είσαι στο ίδιο κόμμα, είτε όχι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Εμένα με ενόχλησε που διάβασα στα sites τον Πανόπουλο να τοποθετείται έτσι. Κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μη γνώριζε. Ο συγκεκριμένος όμως, επειδή είναι δημοσιογράφος, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είχε ιδέα, από τη στιγμή που συμμετέχει και σε μία εκπομπή, όπως αυτή της Ναταλίας Γερμανού, που ασχολούνται με το lifestyle κομμάτι», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η Φαίη Σκορδά.

«Αν δεν το κάνεις από την αρχή, περιμένω να μην το κάνεις και μετά. Τότε το «ομόσταβλος» δεν τον πείραξε; Γιατί; Γιατί είναι θέμα συμφερόντων. Οι άνθρωποι κρίνονται όταν έχουν ή νομίζουν ότι έχουν κάποια εξουσία», σχολίασε η οικοδέσποινα του Fay’sTime στη συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ.

«Όταν τα πιστεύεις αυτά και θέλεις να μπεις στην πολιτική, τα όριά σου να είναι αυτά και πριν και μετά. Αν αυτές οι δηλώσεις για σένα είναι η κόκκινη γραμμή στην ιδεολογία σου, πρέπει να ισχύει όλες τις στιγμές», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Φαίη Σκορδά για τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement