Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τατιάνα Μπλάτνικ: Για φαγητό με την πεθερά της Άννα Μαρία

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έχουν αποφασίσει, εδώ και χρόνια, να μετακομίσουν στην Ελλάδα όπου μένουν πλέον μόνιμα.

Η Άννα Μαρία, η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, επίσης περνά μεγάλο μέρος της ζωής της πλέον στη χώρα μας καθώς νιώθει ότι την δένουν πολλά πράγματα συναισθηματικά με αυτόν τον τόπο.

Πριν από λίγες ημέρες, οι δύο γυναίκες απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας να πηγαίνουν για δείπνο.

 

Κομψές και φινετσάτες, Τατιάνα Μπλάτνικ και Άννα Μαρία τράβηξαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Τατιάνα Μπλάτνικ – Τι φόρεσε

Η Τατιάνα αγαπά τις minimal γραμμές και τους γήινους τόνους. Έτσι, εντυπωσίασε με μακρύ πράσινο παλτό και παντελόνι καμπάνα που αναδείκνυε το υπέροχο σώμα της.

Η Άννα Μαρία, με τη σειρά της, φόρεσε κλασικό μπεζ σακάκι με χρωματιστό μαντήλι κάνοντας την ωραιότερη αντίθεση.

Μνημόσυνα για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο σε Ουίνδσορ και Λονδίνο

Με δύο εκκλησιαστικές λειτουργίες θα μνημονευθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βρετανία ο ένας χρόνος από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που απεβίωσε στις 10 Ιανουαρίου 2023 σε ηλικία  83 ετών.

Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, το πρωί της Τρίτης 27/2 θα τελεστεί Ευχαριστήρια Θεία Λειτουργία για τη ζωή του εκλιπόντος στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, εντός του Κάστρου του Ουίνδσορ.

Η τελετή διοργανώνεται από τη βρετανική βασιλική οικογένεια, ενδεικτικό της στενής φιλικής σχέσης που διατηρούσε με πολλά μέλη της ο Κωνσταντίνος, αλλά και της συγγενικής σχέσης, καθώς ο πατέρας του βασιλιάς Παύλος Α’ ήταν ξάδερφος του πατέρα του βασιλιά Καρόλου, πρίγκιπα Φίλιππου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη και η DAF Trucks μας προσκαλούν να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε τα βραβευμένα φορτηγά New Generation...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

Advertisement