Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Ο Χρήστος Αρχος αποκαλύπτει ευνοημένους, άτυχους και προβλέψεις για τις παρουσιάστριες

Από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς αστρολόγους της χώρας, από του οποίου το γραφείο περνούν hot πρόσωπα της σόουμπιζ… και όχι μόνο, με τη δική του σχολή αστρολογίας και θητεία σε διεθνείς οργανισμούς, ο Χρήστος Αρχος μιλά για όλα και προβλέπει τι θα συμβεί το νέο έτος.

To 2024 για τα εγκόσμια είναι μία συνέχεια του 2021-2022 και θεωρείται ένα έτος προετοιμασίας για τις μεγάλες κρίσεις που θα δει η ανθρωπότητα το 2025-2027. Πρακτικά, από το 2019 βρισκόμαστε σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών και ήδη είδαμε μερικές το 2020, αλλά η 2η πράξη αυτών των μεγάλων αλλαγών θα γίνει το 2025-2027. Για αυτό θα έλεγα ότι το 2024 είναι μία χρονιά που μας βοηθά να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε για τα δύσκολα γεγονότα της επόμενης περιόδου. Ας δούμε το 2024 μέσα στα επίσης δύσκολα γεγονότα του ως ένα διάστημα που μπορούμε να μαζέψουμε ό,τι μπορούμε για να  διαχειριστούμε τις ριζικές αλλαγές των επομένων ετών που θα καθορίσουν την ανθρωπότητα για τα επόμενα 30 χρόνια.

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν;  

Τυχερό θα είναι σίγουρα το ζώδιο του Αιγόκερου που θα έχει άπειρες δυνατότητες να μπορέσει να επιτύχει πράγματα στην ερωτική του ζωή ενώ και επιχειρηματικά θα δει τη ζωή του να αλλάζει προς το καλύτερο. Οι Ταύροι επίσης μέχρι και τον Μάιο θα έχουν άπειρες δυνατότητες να πετύχουν στους σκοπούς και τους στόχους τους και θα έχουν και την ευκαιρία να μπορέσουν να επιτύχουν σε πράγματα που τους είχαν απαγορευτεί εδώ και καιρό. Σίγουρα πάντως η άνοιξη θα τους φέρει ένα πολύ μεγάλο δώρο. Οι Δίδυμοι θα ευνοηθούν αλλά δεν είναι μία εύνοια που θα τους χαριστεί, αν και ο Δίας θα είναι εκεί και θα τους δώσει τον καλύτερο εαυτό του, απ’ την άλλη ο Κρόνος θα τους περιορίσει και θα απαιτήσει να δουλέψουν αρκετά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι Δίδυμοι του 1ου και 3ου δεκαήμερου θα έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες ενώ οι του 2ου, αν και με εύνοια, θα έχουν και αρκετές αναποδιές. Επίσης σημαντική ώθηση για επιτυχία και κάτι μεγάλο στη ζωή τους θα έχουν οι Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, με τους Υδροχόους να βρίσκουν τον δρόμο τους για μία νέα πορεία, τους Λέοντες να βρίσκουν ίσως ένα σημαντικό ταίρι και τους Σκορπιούς να αλλάζουν τα δεδομένα της βάσης τους.

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν; 

Σίγουρα οι Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου θα έχουν περισσότερες πιέσεις απ’ τους άλλους. Είναι μία περίοδος όπου θα υπάρξουν πολλές απαιτήσεις και θα πρέπει να υπάρξουν σωστά πλαίσια αν θέλουν να επιτύχουν στη ζωή τους χωρίς προβλήματα. Σκληρή δουλειά λοιπόν, χωρίς να μπορώ να πω ότι θα είναι άτυχοι. Γενικά, το 2024 δεν έχει πραγματικά τυχερούς, πλην ελαχίστων, αλλά ούτε και άτυχους, απλά αυτά τα δεκαήμερα θα δουλέψουν περισσότερο.

Ποιοι θα βρουν τον έρωτα; 

Οι Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά θα έχουν αρκετές ευκαιρίες να μπορέσουν να πετύχουν πολλά στον έρωτα. Σίγουρα οι πιο τυχεροί θα είναι οι Αιγόκεροι και οι Ταύροι, ενώ και οι Δίδυμοι με τους Τοξότες θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Οι Ιχθύες θα είναι πιο τυχεροί προς το φθινόπωρο του 2024, ενώ οι Υδροχόοι ευνοούνται για νέες σχέσεις, απλά μπορεί να πρέπει να δεχθούν ότι οι σχέσεις τους φέτος, αν και καλές, θα έχουν έντονο ανορθόδοξο χαρακτήρα.

Θα ήθελα ένα μικρό σχόλιο για τις παρακάτω παρουσιάστριες, αστρολογικά…  

-Ελένη Μενεγάκη: Η Ελένη Μενεγάκη θα κατανοήσει ότι έρχεται μία σημαντική περίοδος αλλαγών. Οι πιο σημαντικές αλλαγές θα έρθουν βέβαια για την ίδια απ’ το 2026 και μετά που θα είναι περίοδος καθοριστικών επαναπροσδιορισμών στη ζωή της. Το 2024 είναι ένα έτος εσωτερικής αναζήτησης, αλλά τουλάχιστον η ίδια θα έχει βρει την ηρεμία της.

-Φαίη Σκορδά: Η Φαίη Σκορδά ανήκει στις ζωδιακές ομάδες που θα μπορούσαν να γνωρίσουν τον έρωτα του χρόνου. Είναι μία πολύ όμορφη περίοδος για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας. Στα επαγγελματικά της θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές που θα την κάνουν όμως πολύ πιο ήρεμη και πολύ πιο ικανοποιημένη απ’ ό,τι είναι τα τελευταία 3 χρόνια.

-Δανάη Μπάρκα: Τη Δανάη τη γνωρίζω προσωπικά και είναι υπέροχο πλάσμα. Το 2024 θα έχει αλλαγές πολλές στη ζωή της και θα επαναπροσδιορίσει πιστεύω και την τηλεοπτική της εικόνα. Είναι μία περίοδος επανάστασης για την ίδια που από το κοριτσάκι που ίσως κάποιες φορές είναι αυθόρμητο θα έχει πια μπροστά της περισσότερες επιλογές και όντας πια πιο ώριμη τηλεοπτικά θα χτίσει μία καριέρα σε ένα νέο πλαίσιο. Επίσης το 2024 είναι δυναμικό και για τα προσωπικά της.

-Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι μία περίοδος που θα πρέπει να βρει νέους τρόπους επαγγελματικών δρόμων. Ισως η αρχή της χρονιάς να μην είναι και τόσο εύκολη, όμως απ’ το καλοκαίρι και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα έχει και η ίδια πολύ περισσότερη διάθεση.

-Κατερίνα Καινούργιου: Για την Κατερίνα έχω να πω τα καλύτερα γιατί  έχουμε συνεργαστεί και ξέρω τι υπέροχος άνθρωπος είναι. Είναι μία χρονιά πολύ σημαντική για την ίδια, καθότι θα πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της. Σίγουρα είναι ένα έτος όπου θα επαναπροσδιορίσει τι θέλει απ’ τη ζωή της και σιγά σιγά θα ξεκινήσει απ’ το 2024 να βάζει άλλες προτεραιότητες, η χρονιά δείχνει ότι θα έχει πολλές δυνατότητες εξέλιξης, αλλά με ανορθόδοξο τρόπο!

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

Advertisement