Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πιέσεις και καρμικές δοκιμασίες για 4 ζώδια – Έρχεται σκληρή Πανσέληνος

Σήμερα είναι μία Πανσέληνος γεμάτη καρμικές δοκιμασίες για τα ακόλουθα 4 ζώδια. Βέβαια, η επίδρασή της στις ζωές μας θα έχει ισχύ μέχρι και τα μέσα του Δεκέμβρη. Αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία του εαυτού μας, αλλά και των άλλων, μιας και ολοκληρώνεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, μαζί με την συμμετοχή του Κρόνου, μέσω σκληρής όψης.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο επηρεάζει τα πρώτα δεκαήμερα των παρακάτω ζωδίων, τα οποία πρέπει να προετοιμαστούν για καθυστερήσεις, εμπόδια και καρμικά γεγονότα.

Ζώδια: Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, έχεις να μάθεις ακόμη πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό σου και τον περίγυρό σου. Ζεις ένα διάστημα γεμάτο εντάσεις, ενώ οι διαμάχες δεν λείπουν από το προσκήνιο. Παρατηρείς την τοξικότητα πολλών ανθρώπων που σε περιβάλλουν ολοένα και πιο ξεκάθαρα, έως και τα μέσα του Δεκέμβρη.

Έτσι, πρόκειται να προκληθούν αρκετές συγκρούσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου που θα σου διδάξουν με σκληρό τρόπο πως οι μέθοδοι διαχείρισης των προβλημάτων σου, ενδεχομένως να μην είναι τόσο αποτελεσματικές όσο νόμιζες. Μέσα από τα λάθη των άλλων, θα έχεις και τη δυνατότητα να μάθεις, αποφεύγοντας στο μέλλον να τα επαναλάβεις.

Πάντως, πρέπει να γνωρίζεις ότι το επόμενο διάστημα εγκυμονεί πλήθος ανατροπών κι εμποδίων σε πολλά επίπεδα της ζωής σου, που θα σε κατευθύνουν σε κάτι πιο ταιριαστό στο χαρακτήρα σου, στο μέλλον. Κάθε εμπόδιο, για καλό.

Ζώδια: Παρθένος

Παρθένε, γνωρίζουμε ήδη ότι περνάς ένα σωρό προκλήσεις, ιδίως επί των επαγγελματικών σου. Αρκετοί Παρθένοι, δεν αποκλείεται να νιώθουν ότι η κοινωνική τους εικόνα ‘απειλείται’, κι αισθάνονται τη δημοτικότητά τους να ελαττώνεται.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Διδύμου μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου θα σου αποκαλύψει τα αίτια που ευθύνονται για τις επαγγελματικές σου κρίσεις. Μέσα από κάποια δύσκολα γεγονότα ή κάποια εμπόδια στην επιτυχία σου, θα καταλάβεις ότι είσαι ‘φτιαγμένος’ για κάτι διαφορετικό. Μόλις δεις την αλήθεια κατάματα, τότε θα ξεκινήσεις την αναζήτηση ενός πιο ταιριαστού προς εσένα επαγγελματικού μονοπατιού. Ενδεχομένως, η ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια να είναι πιο μεγάλη από την ανάγκη σου για επαναπροσδιορισμό, γεγονός που σου προκαλεί και τις συγκεκριμένες κρίσεις.

Να θυμάσαι πως η φύση του ζωδίου σου είναι μεταβλητή, συνεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αν χρειάζεται να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις και δεδομένα.

Ζώδια: Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η Πανσέληνος από το ζώδιο των Διδύμων που ολοκληρώνεται στις 27 Νοεμβρίου με ισχύ ως και τα μέσα του Δεκέμβρη, περίπου, θα ξεγυμνώσει όλη την αλήθεια για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες. Δεν πρέπει να βάλεις πολλά ‘καρπούζια κάτω από μία μασχάλη’. Δηλαδή, μην επενδύεις στους άλλους στο 100%, γιατί οι ανατροπές από εξωτερικούς παράγοντες είναι κατά πάρα πολύ πιθανές.

Αυτό το διάστημα χαρακτηρίζεται καρμικό για εσένα, αφού μέσα από διάφορες απογοητεύσεις που θα σου προκαλέσουν σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, θα διδαχθείς πώς να στέκεσαι πλήρως στα δικά σου πόδια.

Παράλληλα, κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν μέσα από την οικογένεια, δεν αποκλείεται να επηρεάσουν κατά πολύ και τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου. Η συμβουλή μου για εσένα είναι να παραμείνεις τελείως ευέλικτος και προετοιμασμένος για κάθε τύπου ανατροπή ή απογοήτευση από τρίτα πρόσωπα.

Ζώδια: Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, είναι γεγονός πως πιέστηκες αρκετά ήδη μέχρι σήμερα και η συγκεκριμένη Πανσέληνος στους Διδύμους έρχεται να σου πει το ‘γιατί’, μέχρι και τα μέσα του Δεκέμβρη του 2023.

Οπλίσου με υπομονή κι απόφυγε την οποιαδήποτε εξιδανίκευση των καταστάσεων που ζεις. Κάποια πράγματα είναι όντως όπως φαίνονται και το τρέχων φαινόμενο θα ρίξει φως στις τοξικές καταστάσεις που βίωνες καιρό τώρα στα προσωπικά σου, αλλά δεν έδινες σημασία. Εμπόδια μπορεί να εμφανιστούν από κάποιες δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις, που θα λειτουργήσουν ως ‘φρένο’ στην προσωπική σου ανάπτυξη.

Παράλληλα, θα χρειαστεί να γίνεις αρκετά πιο διαλλακτικός με τους γύρω σου, γιατί οι δυσκολίες που πέρασες πρόσφατα σε έχουν κάνει σκληροτράχηλο, δίχως να το συνειδητοποιείς. Με απλά λόγια, δείξε συμπόνια, αλλά θέσε τα όριά σου ξεκάθαρα. Διαφορετικά θα θυσιάσεις κομμάτι του εαυτού σου για τους άλλους, χωρίς αντάλλαγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement