Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ψηφίστηκε ως πιο σέξι φαλακρός άνδρας

Μια απρόσμενη… πρωτιά έλαβε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι φαλακρός άνδρας για το 2023, κερδίζοντας επισκιάζοντας άλλες διασημότητες όπως ο Jason Statham, ο Vin Diesel και ο Dwayne “The Rock” Johnson.

Όπως αναφέρει το indy100.com η ψηφοφορία έγινε άτυπα μέσω του πρακτορείου μάρκετινγκ Reboot, το οποίο έδωσε την πρωτιά στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ ανάλογα με το πόσες φορές τον έψαξαν στη Google οι χρήστες του ίντερνετ μαζί με τη λέξη «σέξι», «χωρίς μπλούζα» ή «γυμνός».

Παράλληλα, το Reboot ανέλυσε και συνέκρινε άλλα στοιχεία μεταξύ των 10 ανδρών με τις περισσότερες αναζητήσεις, όπως η αξία του ονόματός τους, το ύψος τους, το πόσο σεξουαλική ακούγεται η φωνή τους αλλά και τη… λάμψη της φαλάκρας τους.

Μεταξύ άλλων ονομάτων, ένα από τα αουτσάιντερ που μπήκαν στο Top 10 είναι ο Τζεφ Μπέζος, ο μεγιστάνας και ιδρυτής της Amazon. Παράλληλα, ο Μάικλ Τζόρνταν «τερμάτισε» στην 6η θέση και αυτόματα ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι φαλακρός αθλητής για το 2023.

Ο Samuel L. Jackson ήρθε τέταρτος και ο επιχειρηματίας Jeff Bezos  ήρθε πέμπτος, με την τεράστια καθαρή του περιουσία των 168 δισ. δολαρίων να ανεβάζει τη βαθμολογία του.

Στην έκτη θέση ήρθε ο πρώην μπασκετμπολίστας, Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος είναι επίσημα ο πιο σέξι φαλακρός αθλητικός αστέρας του 2023.

Με ύψος 1,82 και την υψηλότερη καθαρή αξία των αστέρων του αθλητισμού στη λίστα, στα 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο MJ, σε όλη του τη φαλακρή δόξα, θεωρείται σαγηνευτικός, είπαν οι συγγραφείς της μελέτης.

Οι 10 πρώτοι και οι αντίστοιχες βαθμολογίες τους έχουν ως εξής:

  • Πρίγκιπας Ουίλιαμ – 9,88
  • Βιν Ντίζελ – 8,81
  • Τζέισον Στέιθαμ – 8,51
  • Samuel L. Jackson – 7.31
  • Τζεφ Μπέζος – 7.12
  • Μάικλ Τζόρνταν – 7,95
  • Ντουέιν Τζόνσον – 6,90
  • Shemar Moore – 6,75
  • Σακίλ Ο’ Νιλ – 6,50
  • Τέρι Κρους – 6,32

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

Advertisement