Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μπραντ Πιτ: Η «μυστική» εμφάνιση με τη νέα σύντροφό του

Ο Μπραντ Πιτ και η Ines de Ramon, είναι το νέο ζευγάρι του Χόλυγουντ. Οι δύο τους έκαναν άλλη μια δημόσια εμφάνιση μαζί ως ζευγάρι πριν λίγες μέρες.

Ο Πιτ και η de Ramon παρακολούθησαν το 12ο ετήσιο Art+Film Gala της LACMA στο Λος Άντζελες αλλά δεν πόζαραν μαζί για φωτογραφίες. Η τελετή — της οποίας συνπρόεδρος ήταν η διαχειριστής της LACMA, Eva Chow και ο συνεργάτης του Pitt, Leonardo DiCaprio — τίμησε τον σκηνοθέτη David Fincher, στον οποίο ο Pitt παρουσίασε ένα αφιέρωμα.

Μπραντ Πιτ: Η «μυστική» εμφάνιση με τη νέα σύντροφό του – Τι γνωρίζουμε για εκείνη

Ο A-lister έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές από τις ταινίες του Fincher, συμπεριλαμβανομένων των Se7en (1995), Fight Club (1999) και The Curious Case of Benjamin Button (2008).

 

«Ήταν πολύ αγαπητοί. Γελώντας και αστειευόμενοι με όλους γύρω τους», είπε μια πηγή στο PEOPLE για την έξοδο του ζευγαριού. «Έμοιαζαν να περνούν καλά». Το ραντεβού του Pitt και της de Ramon έρχεται μετά από ένα ρομαντικό καλοκαίρι που πέρασαν μαζί. Οι 2 τους είχαν εμφανιστεί στο παρελθόν μαζί σε μια συναυλία στο Λος Άντζελες. Εκείνη την εποχή, πηγές είπαν στο PEOPLE ότι οι δυο τους είχαν βγει για «μερικούς μήνες» πριν από τότε.

Τον περασμένο Δεκέμβριο,η de Ramon για να υποστηρίξει τον Pitt ήταν στο πάρτι της πρεμιέρας της ταινίας του «Βαβυλώνα» στο Λος Άντζελες και να τον γιορτάσει στο πάρτι των 59ων γενεθλίων του σε ένα εστιατόριο του Χόλιγουντ. Ο Pitt και ο de Ramon συνέχισαν να εγκαινιάζουν το 2023 με ένα ταξίδι στο Cabo San Lucas του Μεξικού, όπου πέρασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τις μέρες που ακολούθησαν.

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια πηγή επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι ο Pitt ήταν αυτός που έστειλε ένα μεγάλο μπουκέτο από ροζ παιώνιες και το οποίο παραδόθηκε στη σχεδιάστρια κοσμημάτων.

Πριν από τη σχεδιάστρια και από τον χωρισμό του από την Angelina Jolie το 2016, ο Pitt έβγαινε και με άλλες γνωστές celebs. Εν τω μεταξύ, η de Ramon ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον σταρ των Vampire Diaries, Paul Wesley, από τον οποίο χώρισε ήσυχα τον Μάιο του 2022 μετά από 3 χρόνια γάμου.

Τι γνωρίζουμε για εκείνη;

Η Ines de Ramon υπήρξε για τρία χρόνια παντρεμένη με τον σταρ των Vampire Diaries, Πολ Γουέσλι. Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Κατάγεται από το Νιου Τζέρσεϊ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013, παίρνοντας πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Από το 2020 είναι επικεφαλής του τμήματος χονδρικής στο brand κοσμημάτων Anita Ko, με πολλούς διάσημους πελάτες, όπως η Kourtney Kardashian και η Hailey Bieber.

Στο παρελθόν εργάστηκε για τον οίκο Christie’s και τον Eλβετό κοσμηματοπώλη De Grisogono.

Η νεαρή λατρεύει τα social media και συγκεκριμένα το Instagram, όπου μετρά 112.000 ακόλουθους και ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα likes να πέφτουν «βροχή».

Δείτε τις εντυπωσιακές αναρτήσεις της 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement