Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

«Τίτλοι τέλους» για Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Στις 19 Μαΐου του 2018 τελέστηκε στην περιοχή του Ουίνδσορ με ιδιαίτερη λαμπρότητα, αν και ημιεπίσημα ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι της Ουαλίας, δευτερότοκου γιου του διαδόχου Καρόλου και έκτου στη σειρά διαδοχής του αγγλικού θρόνου, με την Μέγκαν Μαρκλ

Τότε είχε χαρακτηριστεί ως «Ο γάμος της χρονιάς» και μας είχε αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Έκ τότε το αγαπημένο βασιλικό ζευγάρι πέρασε από «σαράντα» κύματα.

«Τίτλοι τέλους» για Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ – Η… σφετερίστρια «πήρε αυτό που ήθελε και… έφυγε»

Εξοστρακίστηκαν από το παλάτι, περάσαν δυσκολίες επαγγελματικές…οικογενειακές. Τους έβαλαν «βασιλικές» τρικλοποδιές και κάποια στιγμή όπως όλα δείχνουν το παραμύθι τελείωσε

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Ένας γάμος με ημερομηνία λήξης…

Ο πρώην συντάκτης του Vanity Fair, Γκρέιντον Κάρτερ, ισχυρίζεται ότι ο γάμος μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα διαρκέσει «χρόνια και όχι δεκαετίες». «Θα μετρούσα τη διάρκεια του γάμου σε χρόνια και όχι σε δεκαετίες», είπε ο 74χρονος Κάρτερ, στους Sunday Times σε μια νέα συνέντευξη.

«Νομίζω πήρε από τον “φτωχό” Χάρι αυτό που ήθελε: φήμη, χρήματα και έναν τίτλο. Η χρησιμότητά του γι’ αυτήν μειώνεται καθημερινά». Ο Κάρτερ στοιχηματίζει επίσης ότι η 42χρονη Μαρκλ, δεν θα επιστρέψει στην υποκριτική. Η Δούκισσα του Σάσεξ πρωταγωνίστησε για ένα διάσημα στην ταινία «Suits» πριν παντρευτεί τον 39χρονο Χάρι, το 2018. «Αν υπάρχει στα σκαριά μια εκπομπή “Real Housewives of Montecito”, θα ήταν μέσα», είπε ο Carter, συντάκτης του Vanity Fair από το 1992 έως το 2017, μεταδίδει η New York Post.

 

Οι προβλέψεις του Κάρτερ έρχονται καθώς το βασιλικό ζεύγος εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου να παρακολουθεί την τελευταία παράσταση του «PLAY» της Katy Perry στο Resorts World Theatre στο Λας Βέγκας. Το ζευγάρι – που ξεκίνησε να βγαίνει το 2016 και αποχώρησε από τη βασιλική ζωή το 2020 – παρακολούθησε πρόσφατα ένα συνέδριο ψυχικής υγείας στη Νέα Υόρκη, όπου η Μαρκλ είπε ότι το να παντρευτώ τον Χάρι είναι ένα από τα «πιο σημαντικά πράγματα σε ολόκληρη της ζωή μου» εκτός από τη μητρότητα…

Η Μαρκλ έκανε τη δήλωση λέγοντας ότι είναι τρομοκρατημένη από τη μέρα που τα δύο παιδιά τους – ο πρίγκιπας Άρτσι, 4 ετών και η πριγκίπισσα Λίμπετ, 2— αρχίζουν να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ως γονείς, αν και τα παιδιά μας είναι πολύ μικρά… αλλά τα social media δεν εξαφανίζονται», εξήγησε η Markle. Σημειωτέον, η συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Χάρι και τη Μαρκλ τείνει να είναι αρνητική… λένε όσο ασχολούνται με το ζευγάρι.

Τα σχόλια του Κάρτερ ακολουθούν επίσης τα σχόλια ενός βασιλικού δημοσιογράφου που υποστηρίζει ότι ο Χάρι έχει γίνει εντελώς «εξαρτημένος» από τη Μαρκλ «για την κοινωνική του ζωή». «Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει έναν κύκλο φίλων που πίνουν που μπορεί να χαλαρώσει στο Montecito, το οποίο έχει πληθυσμό ηλικιωμένων, και είμαι σίγουρος ότι αυτό έχει τον αντίκτυπο», δήλωσε ο συγγραφέας Phil Dampier στο The Mirror την περασμένη εβδομάδα.

«Όχι μόνο έχασε την οικογένειά του, τη βασιλική του ιδιότητα και τις στρατιωτικές του σχέσεις, αλλά έχασε και πολλούς φίλους», πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο Χάρι πλήρωσε «ένα τεράστιο κόστος» φεύγοντας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα… «άπλυτα» της Μέγκαν Μαρκλ βγήκαν στη φόρα – Σε κατάσταση ΣΟΚ η βασιλική οικογένεια

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να περνάει δύσκολα, φοβούμενη τι μπορεί να αποκαλύψει ο πρώην σύζυγός της Τρέβορ Ένγκελσον στο βιβλίο που φέρεται να ετοιμάζει με λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τη βρετανική «Mirror» που επικαλείται το περιοδικό Woman’s Day, ο παραγωγός ταινιών είναι αποφασισμένος να αφηγηθεί τα πάντα, με το περιοδικό μάλιστα να κάνει εικασίες για το τι πρόκειται να αναφέρει ο Ένγκελσον.

Τα… «άπλυτα» της Μέγκαν Μαρκλ βγήκαν στη φόρα

 

 

Οι αποκαλύψεις
Όπως αναφέρεται, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες που επέφεραν το διαζύγιο, και τους βαθύτερους λόγους που η Μέγκαν επέστρεψε ταχυδρομικά τα δαχτυλίδια του γάμου και των αρραβώνων. Συγκεκριμένα o Ένγκελσον θα δώσει πολλά «άπλυτά» της στη φόρα τα οποία εκείνη επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» το 2013.

Το πρώην ζευγάρι, παντρεύτηκε το 2011 και χώρισε το 2013, ενώ η σχέση τους μέτρησε συνολικά έξι χρόνια.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, πηγές υποστηρίζουν ότι η Μαρκλ ήταν «εντελώς διαφορετικός άνθρωπος» όταν μετακόμισε στο Τορόντο για τη σειρά Suits και ότι ο χωρισμός τον έκανε να νιώθει «χρησιμοποιημένος».

Ακόμη είναι πολύ πιθανόν να γραφτούν στο βιβλίο διάφορα περιστατικά από τον γάμο τους, όπως για παράδειγμα ότι στους καλεσμένους δόθηκε μαριχουάνα ως δώρο καλωσορίσματος στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τζαμάικα το 2011.

Στο βιβλίο λέγεται πως θα γίνει και εκτενής αναφορά στο σχόλιο της Μέγκαν το 2017 ότι δεν ήξερε πολλά για τον πρίγκιπα Harry πριν από τη σχέση τους και θα αναλυθεί όλο το «ανόητο σκεπτικό» γύρω από αυτή τη δήλωση που κανείς δεν πίστεψε. Το περιοδικό Woman’s Day είπε επίσης ότι το βιβλίο θα μπορούσε να κινηθεί και γύρω από την οικογένειά της, στη σχέση με την μητέρα και τον πατέρα της.

«Έβλεπε τον Τρέβορ ως σκαλοπάτι για τη σταδιοδρομία της»
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Τρέβορ πρόκειται να αναφερθεί και στην «αδίστακτη φιλοδοξία» της. Το περιοδικό ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν δεν θα είχε τον ρόλο της στο Suits χωρίς τον Τρέβορ, ο οποίος φέρεται να της έδωσε ρόλο στην ταινία του, »Remember Me» το 2010. «Της έδωσε αυτόν τον ρόλο και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, χωρίς να σκεφτεί για μια στιγμή ότι θα πήγαινε στο Τορόντο λίγους μήνες αργότερα για το Suits», ανέφερε χαρακτηριστικά μια πηγή προσθέτοντας πως έβλεπε τον παραγωγό ως «σκαλοπάτι» της.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μια μοναδική προσφορά ξεκίνησε από την Yamaha, τόσο στα sport scooters XMAX 125 και XMAX 300 όσο και στην Adventure μοτοσικλέτα μεσαίου κυβισμού Tenere...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

Advertisement