Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Oι celebrities φωτογραφίζουν χιονισμένα τοπία και ο Λιάγκας κάνει μπάνιο στη θάλασσα!

Με την επέλαση του νέου κύματος κακοκαιρίας “Ελπίδα”, οι celebrities δεν σταμάτησαν από το πρωί της Κυριακής να ανεβάζουν φωτογραφίες με χιονισμένα τοπία, όμως ο Γιώργος Λιάγκας δεν λέει να αποχωριστεί τη θάλασσα.

Το λέει η… καρδιά του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος δεν επιλέγει μόνο ηλιόλουστες και με λίγο κρύο μέρες του χειμώνα για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα αλλά το τολμάει και όταν το κρύο είναι τσουχτερό και οι θερμοκρασίες σχεδόν πολικές.

Και ενώ λοιπόν ο υδράργυρος δείχνει θερμοκρασίες υπό του μηδενός, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε βίντεο από την πρωινή βουτιά του στη θάλασσα, κάπου στα νότια προάστια όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο παρουσιαστής είναι χειμερινός κολυμβητής και λατρεύει το υγρό στοιχείο, το οποίο δεν αποχωρίζεται ούτε τους κρύους μήνες του χειμώνα.

Ο ίδιος, φανερά ανανεωμένος και σε πολύ καλή διάθεση, απεικονίζεται στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, να βγαίνει από την παγωμένη θάλασσα, δηλώνοντας κατενθουσιασμένος με τη βουτιά του και προτρέποντας τους πάντες να το τολμήσουν.

Την ίδια ώρα, πολλοί celebrities έχουν ήδη αρχίσει να ανεβάζουν φωτογραφίες με χιόνια, παρ’ όλο που δεν έχει εκδηλωθεί στο 100% η κακοκαιρία Ελπίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement