Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε συλλήψεις για τη δολοφονία του 27χρονου στη Μύκονο

Οι οικονομικές διαφορές του 27χρονου θύματος με έναν εκ των δραστών, ήταν αυτές που οδήγησαν στον διαπληκτισμό και τον θανάσιμο τραυματισμό του. Σχηματίστηκε δικογραφία για πέντε άτομα, ενώ καταζητείται ακόμη ένας συνεργός των συλληφθέντων.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι καθώς και μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν προχθές (13 Ιουλίου 2021) στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις 22χρονοι, ένας 27χρονος και ένας 29χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και συνέργειας σε αυτή.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το βράδυ της 12ης Ιουλίου, με αφορμή την επίλυση οικονομικής διαφοράς μεταξύ δύο αλλοδαπών (ηλικίας 27 και 29 ετών), ο 29χρονος προέτρεψε τους υπόλοιπους κατηγορούμενους και από κοινού επιτέθηκαν στον 27χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις από τους δράστες (ηλικίας 22, 22, 27 και 29 ετών) εντοπίστηκαν στη Μύκονο, ενώ ο πέμπτος (22χρονος) στο λιμάνι της Ραφήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειανατολικής Αττικής.

Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε, οι προσαχθέντες εξεταζόμενοι ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην ανθρωποκτονία.

Στο σημείο του περιστατικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

μαχαίρι με συνολικό μήκος -21- εκατοστά,
δύο μεταλλικά αντικείμενα,
τρία ξύλινα αντικείμενα και
μεταλλικό οικοδομικό εργαλείο.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για το 27χρονο θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκου Ταχιάου στο Φράγμα «Κόρης Γεφυρι» θέλησε να τοποθετηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής...

Advertisement