Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

AΔΕΔΥ: Δίνουμε το «παρών» στην απεργία και τη συγκέντρωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 10 Απριλίου

Τη στήριξή της εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ για τη Μ. Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, καθώς και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στις 10.00πμ στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24-Αθήνα).

Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ η κινητοποίηση γίνεται με αιτήματα: «Να καταργηθεί τώρα η υποχρέωση εξάντλησης κάθε ένδικου μέσου που αφορά σε διεκδικήσεις εργαζομένων.
Τη μονιμοποίηση των Εργαζομένων-Συμβασιούχων, που καλύπτουν αποδεδειγμένα πάγιες και διαρκείς ανάγκες και εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Να ανακληθεί κάθε πειθαρχική δίωξη σε Δημοτικά Συμβούλια και Αιρετούς που αποφάσισαν τη μη άσκηση ένδικων μέσων κατά εργαζομένων, στηρίζοντας τις υπηρεσίες των Δήμων και το συμφέρον των Δημοτών που τους εξέλεξαν!!!
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενάντια στην πολιτική της απαξίωσης και των ιδιωτικοποιήσεων!!!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να δώσουν δυναμικό και αγωνιστικό «παρών» στη συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ τη Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24) και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς τα Γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8) και προς το Υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15)».

Σχετική είδηση: 24ωρη πανελλαδική απεργία στους Δήμους τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

Advertisement