Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στο Ανώτατο Συμβουλευτικό Συμβούλιο του Hope For Children

Ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center, αφοσιωμένος στη διασφάλιση των δικαιωμάτων και την ευημερία των παιδιών, ανακοινώνει τον διορισμό του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου στο Ανώτατο Συμβουλευτικό του Συμβούλιο, με βάση τις ΗΠΑ. Αυτός ο διορισμός, συμβάλλει με πλούσιες γνώσεις, εμπειρία και δέσμευση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Το Ανώτατο Συμβουλευτικό Συμβούλιο του Hope For Children αποτελείται από έγκριτους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και οραματιστές που μοιράζονται τη βαθιά ανησυχία τους για την ευημερία των παιδιών και μαζί επιδιώκουν να ευαισθητοποιήσουν, αλλά και να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των παιδιών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη καθώς και στην ενίσχυση των υπηρεσιών που στοχεύουν στη διασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής για τα παιδιά.

Ο διορισμός του Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου στο Συμβούλιο σηματοδοτεί ένα πολύ σημαντικό ορόσημο για το Hope For Children. Με την εκτενή συμμετοχή του στα κοινά, την παρουσία του στη θρησκευτική ηγεσία και την ακλόνητη δέσμευσή του στην κοινωνική δικαιοσύνη, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη για την προαγωγή της αποστολής του οργανισμού. Η εις βάθος κατανόηση του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα παιδιά, σε συνδυασμό με το σημαντικό δίκτυο που διαθέτει, θα συμβάλουν σημαντικά στη συλλογική προσπάθεια του Hope For Children για την προστασία και τη βελτίωση της ζωής των παιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center, πιστεύει ακράδαντα στη δύναμη της συνεργασίας και της δικτύωσης μεταξύ ομάδων και ατόμων αφοσιωμένων στην προστασία των παιδιών. Το Ανώτατο Συμβουλευτικό Συμβούλιο υπηρετεί και λειτουργεί ως ο χώρος εκείνος όπου ηγετικές προσωπικότητες συνεργάζονται, μοιράζονται την εμπειρία τους και προωθούν πρωτοβουλίες που έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των παιδιών.

Ο ιδρυτής του “Hope For Children” CRC Policy Center κ. Joseph Borghese εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη δηλώνοντας: «Ο διορισμός του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου στο Ανώτατο Συμβουλευτικό Συμβούλιο είναι μία απόδειξη της δέσμευσης του σε ανθρωπιστικούς σκοπούς. Μας τιμά ιδιαίτερα και τον καλωσορίζουμε στο Hope For Children. Ως μέλος του Συμβουλίου, θα παράσχει στρατηγική κατεύθυνση στον Οργανισμό, βοηθώντας μας στον σχεδιασμό νέων προγραμμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στην ενδυνάμωση των υπαρχόντων προγραμμάτων. Η επιρροή και το δίκτυο του θα διαδραματίσει έναν καθοριστικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και θα εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να στηρίξουν το έργο μας».

Καθώς συνεχίζεται η πρόοδος του Οργανισμού, η δέσμευση του Hope For Children παραμένει ακλόνητη στο να εργάζεται με επιμέλεια προκειμένου να διασφαλίσει ότι κάθε παιδί λαμβάνει την απαραίτητη προστασία, ανατροφή και ενδυνάμωση ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του.

Πηγή: Ορθοδοξία News Agency

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement