Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εκκλησία Κρήτης: Μοναδικό αντίδοτο της όποιας μορφής βίας είναι ο σταυρικός θάνατος και η Ανάσταση του Χριστού

Συνήλθε σήμερα η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης και ασχολήθηκε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως η εκδήλωση πυρκαγιών, ενώ έστειλε μήνυμα εν όψει του Πάσχα.

Η Ιερά Σύνοδος πληροφορούμενη για εκδήλωση των σημερινών πυρκαγιών στην Κρήτη εφιστά σε όλους την προσοχή ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος απώλειας ανθρωπίνων ζωών και καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος.

“Ο σταυρικός θάνατος και η Ανάσταση του Χριστού να είναι όχι μόνο η αιτία της σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους αλλά και το μοναδικό αντίδοτο της όποιας μορφής βίας, εγκληματικότητας και άλλων παραβατικών ενεργειών των καιρών μας”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, συνήλθε σήμερα, 23 Απριλίου 2024, στο Ηράκλειο σε Συνεδρία, και ασχολήθηκε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η Ιερά Σύνοδος πληροφορήθηκε την εκδήλωση των σημερινών πυρκαιών στην Κρήτη και εφιστά σε όλους την προσοχή, ιδιαίτερα για το επερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος απώλειας ανθρωπίνων ζωών και καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος.

Με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, των Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας, εύχεται στα πιστά τέκνα της Εκκλησίας Κρήτης, να διέλθουν με πνευματική ευφροσύνη το Άγιο Πάσχα.

Ο σταυρικός θάνατος και η Ανάσταση του Χριστού να είναι όχι μόνο η αιτία της σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους αλλά και το μοναδικό αντίδοτο της όποιας μορφής βίας, εγκληματικότητας και άλλων παραβατικών ενεργειών των καιρών μας.

Πηγή: Ορθοδοξία News Agency

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με ένα αμιγώς ηλεκτρικό Avenger, ένα 48V υβριδικό Renegade και ένα Plug-in Hybrid Compass, η Jeep υποστήριξε την μοναδική διοργάνωση off-road τριάθλου που γίνεται...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Puma με τη κορυφαία άνεση και πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, έχει δικαίως...

Advertisement