Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

«Νόλε, είσαι το καμάρι της Σερβίας»- Ο Πύργος του Βελιγραδίου φωτίστηκε με τα εθνικά χρώματα, προς τιμήν του Τζόκοβιτς

Το Βελιγράδι φωτίζει τον ψηλότερο ουρανοξύστη του με τα εθνικά χρώματα της Σερβίας, σε μια ένδειξη υποστήριξης στο πρόσωπο του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο «Πύργος του Βελιγραδίου», όπως ονομάζεται το 40ώροφο κτήριο ύψους 168 μέτρων, φωτίστηκε στα χρώματα κόκκινο, μπλε και άσπρο, πάνω στα οποία εμφανιζόταν το μήνυμα: «Νόλε, είσαι το καμάρι της Σερβίας».

Μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στη σερβική πρωτεύουσα, όπου τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό ένα πλήθος θαυμαστών του.

Ο Σέρβος τενίστας προσγειώθηκε στην πατρίδα του στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) για να γίνει δεκτός από πλήθος θαυμαστών του που ανέμιζε σερβικές σημαίες. “Είσαι ο πρωταθλητής μας, Νόβακ!” , φώναζαν οι υποστηρικτές.

Ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Αυστραλία αφού οι δικαστές επικύρωσαν την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ να ακυρώσει τη βίζα του για λόγους δημόσιας υγείας. Σύμφωνα με τους νόμους της Αυστραλίας για τη μετανάστευση, στον Τζόκοβιτς δεν μπορεί να χορηγηθεί άλλη βίζα για τρία χρόνια.

Ο Σέρβος παίκτης επιβιβάστηκε σε πτήση της Emirates για το Ντουμπάι από τη Μελβούρνη αργά την Κυριακή, φτάνοντας λίγο πριν τα ξημερώματα (τοπική ώρα) της Δευτέρας. Από το Ντουμπάι μετεπιβιβάστηκε σε πτήση που τον οδήγησε στο Βελιγράδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

Advertisement