Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέο ελαστικό με ακόμα περισσότερες επιλογές διαστάσεων από τη Firestone

Σχεδιασμένο με το ENLITEN, έναν καινοτόμο συνδυασμό τεχνολογιών αιχμής για ελαστικά, το νεότερο ελαστικό της Firestone παρέχει την καλύτερη πρόσφυση στην κατηγορία του στο βρεγμένο οδόστρωμα, ενισχυμένη χιλιομετρική απόσταση και βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου/ενέργειας σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Το νεότερο ελαστικό Firestone είναι επίσης ιδανικό για χρήση σε ηλεκτρικά μοντέλα. Με καθημερινές προκλήσεις στο δρόμο, όπως έντονη κυκλοφορία, απότομο φρενάρισμα και ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο, το Firestone Roadhawk 2 ENLITEN προσφέρει τη δυνατότητα στους οδηγούς να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των καθημερινών τους διαδρομών.

Το ελαστικό είναι κατασκευασμένο με το ENLITEN, τον καινοτόμο συνδυασμό τεχνολογιών αιχμής που παρέχει μέγιστη ασφάλεια, εξαιρετική απόδοση ελαστικών και βελτιωμένα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας. Στην περίπτωση του Firestone Roadhawk 2 ENLITEN, συνδυάζεται με μια καινοτόμο τεχνολογία ανάμειξης και την ενσωμάτωση του NanoPro-Tech.

Πρόκειται για μια σύνθεση γόμας με υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο, που παρέχει στιβαρότητα, αντοχή στην τριβή και ικανότητα για μεγαλύτερη χιλιομετρική αντοχή. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαστικό με σημαντικές αναβαθμίσεις στην απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του Firestone Roadhawk. Το Firestone Roadhawk 2 ENLITEN προσφέρει την καλύτερη πρόσφυση στην κατηγορία του στο βρεγμένο κατακτώντας βαθμολογία Ευρωπαϊκής Ετικέτας «A».

Παράλληλα, με 20% μεγαλύτερη χιλιομετρική αντοχή από το αρχικό Firestone Roadhawk, τα δεδομένα γίνονται σημαντικά καλύτερα καθώς το ελαστικό παρουσιάζει και 12% μείωση στην αντίστασης κύλισης για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου ή ηλεκτρικής ενέργειας. Χάρη στη χρήση του ENLITEN στην τελευταία έκδοση η οποία αναπτύχθηκε στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Bridgestone στη Ρώμη, το ελαστικό είναι έτοιμο και για χρήση σε ηλεκτρικά οχήματα.

Το νέο ελαστικό της Firestone είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2024 στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή σε διαστάσεις από 17” έως 21”. Με 19 επιπλέον περισσότερες διαστάσεις από το προηγούμενο Roadhawk, το Firestone Roadhawk 2 ENLITEN εστιάζει στο τμήμα HRD/HRD+ (υψηλών επιδόσεων) καλύπτοντας το 90% της συνολικής αγοράς θερινών ελαστικών μεσαίας κατηγορίας. Οι διαστάσεις σε 16″ θα είναι διαθέσιμες από τον Ιανουάριο του 2025, ανεβάζοντας τις συνολικά διαθέσιμες διαστάσεις σε 112.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement