Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Kymco Micare 125i σε τιμή-πρόκληση

Το Micare ήρθε για να ενισχύσει την παράδοση του εργοστασίου στα 125cc και ξεχωρίζει από την εκλεπτυσμένη σχεδίασή του, που θυμίζει scooter μεγάλου κυβισμού. Το δυναμικό του στυλ κατά βάση απευθύνεται στο νεανικό κοινό, με τις συμπαγείς διαστάσεις, το χαμηλό βάρος και τις εξαιρετικές επιδόσεις να το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε αστικό περιβάλλον.

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία του κινητήρα του, το Micare εγγυάται γραμμική λειτουργία, τεράστια αξιοπιστία και μεγάλη οικονομία σε κατανάλωση και συντήρηση. Παράλληλα, το επίπεδο πάτωμα, η θύρα USB, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ο γάντζος ανάρτησης αντικειμένων και οι θήκες κάτω από το τιμόνι είναι παράγοντες που αυξάνουν στο μάξιμουμ τα επίπεδα άνεσης και χρηστικότητας.

Με ύψος σέλας στα μόλις 76cm και συνολικό βάρος στα 103Kg, το Micare αναδεικνύεται κορυφαία επιλογή τόσο για νέους αναβάτες όσο και για το γυναικείο κοινό, όντας εύκολο στη χρήση κάτω από κάθε συνθήκη.

Οι τροχοί των 14 ιντσών και τα δύο δισκόφρενα με τη συνδυασμένη λειτουργία (CBS) εγγυώνται ασφαλή οδική συμπεριφορά και ασφάλεια, με το στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο και τη μελετημένη ανάρτηση να συνθέτουν ένα scooter που ξεφεύγει στην κατηγορία του. Και όλα αυτά, σε μια τιμή που απλά δεν έχει αντίπαλο!

Το Micare κινείται από αερόψυκτο τετράχρονο κινητήρα 124cc που τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και καλύπτει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές Euro5. Η απόδοσή του φτάνει στους 8,6 hp/7.500 rpm, με την τιμή της ροπής να βρίσκεται στα 9,6Nm/6.000 rpm.

H τεχνολογία χαμηλών τριβών που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του, πέραν της μεστής και εύρυθμης λειτουργίας προσφέρει μοναδική αξιοπιστία και τεράστια οικονομία καυσίμου, η οποία βρίσκεται στα μόλις 2,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα! Σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 5 λίτρων, ο πονοκέφαλος του ανεφοδιασμού μειώνεται στο ελάχιστο και αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο.

Mε τα εντυπωσιακά του χρώματα, τη σπορτίφ σχεδίαση, τα Full Led φωτιστικά σώματα και τη μεγάλη οθόνη LCD, το Micare δεν έχει τίποτα να ζηλέψει ακόμα και από μοντέλα με κατά πολύ μεγαλύτερη τιμή αγοράς.

Ο διπλός προβολέας με τα ενσωματωμένα φλας, η φυμέ ζελατίνα πάνω από τα όργανα και το μονό αμορτισέρ με το ξεχωριστό δοχείο αζώτου θα προσελκύσουν νεαρούς αναβάτες και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των οδηγών αυτοκινήτου, που μπορούν να το αποκτήσουν χωρίς να μπουν στη διαδικασία έκδοσης νέου διπλώματος οδήγησης.

H τιμή αγοράς του νέου Micare 125 είναι μόλις 1.895€ και είναι αυτή που θα στρέψει τα βλέματα πάνω του. Είναι άμεσα διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς (Μαύρο/Λευκό, Μπλε/Λευκό), καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών και για την απόκτησή του υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Κύρια χαρακτηριστικά Micare 125i E5

  • Απόδοση 8,6Hp/9,6Nm
  • Κατανάλωση 2,1Lt/100km
  • Επίπεδο πάτωμα
  • Χαμηλό βάρος και ύψος σέλας
  • Οθόνη LCD
  • Φωτιστικά σώματα Full LED
  • Θύρα φόρτισης USB
  • Αλουμινένιες ζάντες 14’’
  • Δύο δισκόφρενα
  • Συνδυασμένα φρένα (CBS)
  • Μονό αμορτισέρ με ξεχωριστό δοχείο αζώτου
  • Ρεζερβουάρ 5lt
  • Θήκες κάτω από το τιμόνι
  • Χώρος για ένα Fullface κράνος κάτω από τη σέλα
  • Γάντζος ανάρτησης αντικειμένων
  • Τιμή 1.895€

[Δελτίο Τύπου]

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement