Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Moto Guzzi Stelvio: Αυτή είναι η τιμή του ιταλικού Adventure

Το online ντεμπούτο της ιταλικής μοτοσικλέτας προσφέρει τη δυνατότητα προ-κράτησης, η οποία θα μείνει ενεργή έως τις 15 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, όσοι πραγματοποιήσουν online κράτηση δικαιούνται και αποκλειστικά πλεονεκτήματα με ειδική επιδότηση σε περίπτωση ανταλλαγής μεταχειρισμένης Moto Guzzi ή bonus για αγορά αξεσουάρ και merchandising Moto Guzzi.

Η νέα Moto Guzzi Stelvio διατίθεται στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 16.499 ευρώ, ενώ η έκδοση που είναι εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή πλατφόρμα PFF Rider Assistance Solution διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των 17.299 ευρώ.

Στον πυρήνα του “ψυχισμού” της Moto Guzzi Stelvio βρίσκεται η περιπέτεια και τα ταξίδια. Βασίζεται σε νέα, προηγμένη πλατφόρμα και είναι η μοναδική στην κατηγορία της με άξονα μετάδοσης και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο παρμπρίζ. Η αεροδυναμική μελέτη δίνει έμφαση στην μέγιστη προστασία από τον αέρα, στην άνεση και στην οδηγική απόλαυση.

Το παρμπρίζ αποτέλεσε επίσης αντικείμενο ειδικής μελέτης και έχει διαμορφωθεί με τρόπο που επιτρέπει την εκτροπή της ροής του αέρα χωρίς να προκαλούνται στροβιλισμοί, υποβοηθούμενο από τα δύο πλευρικά αεροδυναμικά φτερά.

Η Stelvio τροφοδοτείται από τον νέο “compact block” κινητήρα, που παρουσιάστηκε στη V100 Mandello: πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο, συμπαγές και ελαφρύ μοτέρ, που επέτρεψε τον σπορ προσανατολισμό στο σχεδιασμό του πλαισίου.

Ο εγκάρσιος V-twin 90° είναι αερόψυκτος με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής με κοκοράκια και 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο. Αποδίδει 115 ίππους στις 8.700 σ.α.λ. και φτάνει στο peak της ροπής του (105 Nm) στις 6.750 στροφές, με το 82% διαθέσιμο από τις 3.500 σ.α.λ. και τον περιοριστή στροφών ρυθμισμένο στις 9.500 στροφές.

Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο υψηλής αντοχής συνδυάζεται με ακτινωτές ζάντες 19″ εμπρός και 17″ πίσω και αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής, ιδανικές επιλογές για άνεση στα ταξίδια και διασκέδαση σε ελαφρώς off-road διαδρομές ή γρήγορη οδήγηση στην άσφαλτο – στις οποίες κάνει πιο άνετη την οδήγηση και το ανασχεδιασμένο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η Stelvio είναι η πρώτη Moto Guzzi που έχει εξοπλιστεί με το σύστημα PFF Rider Assistance Solution. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή πλατφόρμα υποστήριξης οδηγού, με λειτουργίες θεμελιώδους ρόλου στην ενεργητική ασφάλεια. Βασίζεται στην τεχνολογία ραντάρ που αναπτύχθηκε από την Piaggio Fast Forward, την εταιρεία ρομποτικής με έδρα τη Βοστώνη που ιδρύθηκε το 2015 από τον Όμιλο Piaggio.

Ο κορυφαίος ηλεκτρονικός εξοπλισμός συμπληρώνεται από το ηλεκτρονικό γκάζι Ride by Wire και την IMU 6 ξόνων που διαχειρίζεται καλύτερα τους ηλεκτρονικούς ελέγχους για την ασφάλεια (όπως το Cornering ABS) και τη διασκέδαση.

Υπάρχουν πέντε προφίλ ρυθμίσεων (Riding Modes): Touring, Rain, Road, Sport και Off-Road, που διαχειρίζονται το φρένο και τις χαρτογραφήσεις του κινητήρα, το ABS και τον έλεγχο πρόσφυσης. Στη λειτουργία Off-Road, τόσο το ABS όσο και ο έλεγχος πρόσφυσης μπορούν να απενεργοποιηθούν.

Για να κλείσετε μία από τις πρώτες Stelvio θα πρέπει να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα https://www.motoguzzi.com/gr_EL/landing-page/stelvio/ και να επιλέξτε ένα σημείο πώλησης από το επίσημο δίκτυο της Moto Guzzi, όπου θα κλείσετε ραντεβού._[Δελτίο Τύπου]

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

Advertisement