Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το καλύτερο ηλεκτρικό της αγοράς τώρα διαθέσιμο σε ακόμα περισσότερες εκδόσεις

Από την πρώτη στιγμή του επαναλανσαρίσματος της MG στην ελληνική αγορά, τα περισσότερα φώτα ήταν συγκεντρωμένα πάνω στο πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας, το οποίο έχει σχεδιαστεί εξ αρχής ως τέτοιο. Το MG4 συγκεντρώνει τα χαρίσματα των μοντέλων που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο C-Segment, με μια τιμή που το θέτει εκτός συναγωνισμού.

Είναι το μοντέλο πάνω στο οποίο η 100χρονη ιστορία της εταιρείας, αποτυπώνεται ως απόσταγμα εμπειρίας και εύστοχων επιλογών, που ανέκαθεν απευθύνονταν στην καρδιά των οδηγών και στο κέντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς. Το MG4, σε όλες του τις εκδόσεις, είναι το μοντέλο- ορόσημο για τη νέα γενιά μοντέλων της εταιρείας, για τη νέα εποχή MG.

Η εξαιρετική τιμολογιακή πολιτική της ελληνικής αντιπροσωπείας της MG Motor, έφερε το MG4 να είναι ανταγωνιστικό απέναντι σε προτάσεις μικρότερων κατηγοριών. Σαν να μη φτάνει αυτό, το MG4 καταφέρνει και διακρίνεται έναντι του συνόλου των προτάσεων της αγοράς, συγκεντρώνοντας ένα μπουκέτο χαρακτηριστικών που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς σε αμιγώς ηλεκτρική πρόταση.

Με τις πρόσφατες προσθήκες των δύο νέων εκδόσεων, το αμιγώς ηλεκτρικό MG4 αποκτά πιο πληρέστατη γκάμα για να καλύψει ιδανικά κάθε ανάγκη και όλες τις απαιτήσεις. Η κορυφαία έκδοση από την άποψη της απόδοσης, αυτή που είθισται να λέγεται πως έχει δημιουργηθεί “για όσους τα θέλουν όλα”, διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα που στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, φέρνουν επιπρόσθετα και την τετρακίνηση.

Με τον εμπρός να αποδίδει 204 ίππους και τον πίσω 231, το MG4 XPOWER 4WD, έρχεται να συναρπάσει όλους τους φίλους των υψηλών επιδόσεων. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η πρώτη στη γκάμα των μοντέλων της MG που προσφέρει και σύστημα launch control, με τη χρήση του οποίου η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, ολοκληρώνεται σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η τελική ταχύτητα του MG4 XPOWER 4WD είναι 200 χλμ./ώρα.

Η συνδυαστική απόδοση είναι 435 ίπποι και 600 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία του μοντέλου είναι 64 kWh, κάτι που του εξασφαλίζει αυτονομία 385 χιλιομέτρων με μια φόρτιση (WLTP). Όποιος αναζητά την απόλυτη αυτονομία, πλέον έχει τη δυνατότητα μέσα στη γκάμα του MG4 να κοιτάξει τις εκδόσεις του μοντέλου με τη μπαταρία των 77 kWh, που εξασφαλίζουν έως και 520 χιλιόμετρα απόστασης με μια φόρτιση.

Στην έκδοση αυτή, οι επιδόσεις παραμένουν σε εξαιρετικό επίπεδο, μια και η απόδοση του συστήματος με τον ηλεκτροκινητήρα και τη μπαταρία, είναι 245 ίπποι και 350 Nm ροπής. Χάρη στα δεδομένα αυτά, η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, είναι υπόθεση που διαρκεί 6,5 δευτερόλεπτα μόλις και η τελική ταχύτητα του μοντέλου είναι στα 180 χλμ./ώρα.

Με όλα τα νέα δεδομένα που είδαμε πιο πάνω, η εικόνα του MG4 γίνεται ακόμα πιο δελεαστική και ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, μια και το ελκυστικό πακέτο που προσφέρει η MG με “βασική έκδοση” εκείνη των 170 ίππων, προσφέρει ό,τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς σε όλα τα επίπεδα. Σε κάθε περίπτωση, η πληρότητα του εξοπλισμού είναι μοναδική.

Το MG4 με τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική MSP (Modular Scalable Platform), εξασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια των μετακινήσεων μέσα από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί και περιλαμβάνονται στο “βασικό πακέτο” εξοπλισμού. Συστήματα ασφαλείας όπως το Adaptive Cruise Control και το Traffic Jam Assist, είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού και τα απολαμβάνει κανείς με την άνεση και την ευκολία που προσφέρει η προηγμένη τεχνολογία του μοντέλου.

Πρόθεση των σχεδιαστών του MG4 ήταν η αύξηση στο μέγιστο της χρηστικότητας. Με εξασφαλισμένη την πρακτικότητα, ακόμη και για μεγάλα ταξίδια, το MG4 προσφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό και πολλαπλές δυνατότητες για κάθε διαδρομή. Ο οδηγός έχει τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και όταν δεν είναι στο αυτοκίνητο, με το προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας, MG iSMART.

Πρόκειται για ένα έξυπνο σύστημα δικτύωσης που ενσωματώνει την επικοινωνία του αυτοκινήτου, του Διαδικτύου και του χρήστη, τον οποίο φέρνει και κρατάει κυριολεκτικά σε επαφή με το μέλλον των μετακινήσεων. Ένα από τα μεγαλύτερα ατού του μοντέλου, δεν είναι άλλο από την κορυφαία σχέση τιμής- αξίας, που υπογραμμίζεται από την ανωτερότητα του “βασικού” MG4, με την απόδοση των 170 ίππων, που έρχεται σε κορυφαία για την κατηγορία αλλά και τον εξοπλισμό του τιμή.

Τα παραπάνω, μαζί με την εγγύηση του MG4 που καλύπτει ολιστικά το μοντέλο για 7 χρόνια ή 150.000 χιλιόμετρα, φέρνουν το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της MG στην κορυφή των επιλογών όλων όσοι επιθυμούν να ζήσουν το μέλλον της αυτοκίνησης, σήμερα. Με μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων από την ελληνική αντιπροσωπεία, το MG4 σε όποια έκδοση και αν επιθυμεί κανείς, είναι πιο εύκολο και γρήγορο από ποτέ να αποκτηθεί. Για να αρχίσει η ζωή στο μέλλον, πιο γρήγορα.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

Advertisement