Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πάνω από 50 Ford Ranger Raptor “όργωσαν” τα βουνά στο 4ο Raptor Trophy

Το Ranger Raptor είναι αδιαμφισβήτητα ένα μοναδικό στο είδος του pick-up από τη Ford. Όχι μόνο για τις εξαιρετικές επιδόσεις που απλόχερα προσφέρει σε κάθε είδους επιφάνεια αλλά πρωτίστως για την ικανότητά του να συνδυάζει όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη κατηγορία την εργασία με τη διασκέδαση.

Απόλυτα ικανό προκειμένου να καλύψει ως pick-up μοντέλο τις καθημερινές μεταφορικές απαιτήσεις ενός επαγγελματία οδηγού, το Ford Ranger Raptor είναι συγχρόνως η ιδανική πρόταση για εξορμήσεις στη φύση και για μακρινά ταξίδια με φίλους ή την οικογένεια.

Προτάσσοντας απαράμιλλες off-road επιδόσεις και έντονα σπορτίφ ταμπεραμέντο ως βασικά συστατικά του διττού του χαρακτήρα, το σκληροτράχηλο pick-up υψηλών επιδόσεων που υπογράφει η Ford Performance καταφέρνει να προσφέρει στους πελάτες ένα μοναδικό μέσο με προηγμένη τεχνολογία όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά και για απόλυτη οδηγική απόλαυση και ελευθερία κινήσεων εκεί όπου το χώμα, οι πέτρες και η λάσπη διαδέχονται την άσφαλτο.

Τα παραπάνω συστατικά, σε συνδυασμό με τα επίπεδα αξιοπιστίας, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και τις εκρηκτικές, αγωνιστικού τύπου επιδόσεις, έχουν καταστήσει το Ford Ranger Raptor ένα από τα πιο δημοφιλή pick-up οχήματα της ελληνική αγοράς. Την περιπετειώδη όσο και συναρπαστική αυτή πτυχή του Ford Ranger Raptor εξερεύνησαν για μια ακόμα χρονιά τα μέλη του Raptor Club Greece.

Διοργανώνοντας με απόλυτη επιτυχία στις αρχές Νοέμβρη μία μοναδική εκδρομή στη Β. Ελλάδα, το Raptor Club Greece, έδωσε την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες και τους φίλους του ξεχωριστού pick up της Ford να έρθουν σε επαφή με την πανέμορφη φύση. Στην εκδρομή αυτή με επίκεντρο την όμορφη πόλη της Καστοριάς, περισσότερα από 50 ετοιμοπόλεμα από όλη την Ελλάδα Ranger Raptor, έδωσαν δυναμικό παρών.

Με την απαράμιλλη συμπεριφορά και απόδοσή του στο πλαίσιο του 4ου Raptor Trophy, το Ford Ranger Raptor απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι πρόκειται για ένα pick-up που όμοιο του δεν θα βρει κανείς σήμερα: ακούραστο στη δουλειά και ταυτόχρονα εκρηκτικό σε επιδόσεις, ικανό εκτός δρόμου και εξαιρετικά απολαυστικό στην οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

Το νέο Ford Ranger Raptor τροφοδοτείται από έναν προηγμένο twin-turbo βενζινοκινητήρα 3.0L EcoBoost, ο οποίος βελτιστοποιήθηκε από τους μηχανικούς της Ford Performance προκειμένου να αποδίδει μέγιστη ισχύ 292 ίπππων και ροπή 491 Nm. Το κορυφαίο pick-up της ελληνικής αγοράς είναι τώρα διαθέσιμο με μια ακόμα επιλογή κινητήριας μονάδας, η οποία αντλεί ισχύ από τον εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα ντίζελ 2.0L EcoBlue της Ford, που αποδίδει 210 ίππους.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η διαδικασία είναι απλή και πρέπει να πραγματοποιείται πριν την άρση της ακινησίας. Ο υπολογισμός της μηνιαίας καταβολής, γίνεται με τη διαίρεση του ποσού...

Advertisement