Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εντυπωσιακή η παρουσία της UM Motorcycles στη φετινή EICMA

Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας και Εξοπλισμού, EICMA, αποτελεί τη μεγαλύτερη, διεθνώς, έκθεση που αφορά στον κόσμο των 2 τροχών. Από τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1914 στο Μιλάνο, αποτελεί το γεγονός με τους περισσότερες συμμετοχές επισκεπτών, εκθετών, παρόχων υπηρεσιών, καθώς και εκπροσώπων Τύπου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η UM Motorcycles προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, συμβαδίζοντας με τις αξίες της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. που αποτελεί ένα δυνατό και αξιόπιστο παίχτη στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, με την υπογραφή Β.Ν. Θεοχαράκης. Αναλόγως, η UM Motorcycles, δίνει βάση στην καινοτομία των προϊόντων της, που διαθέτουν εντυπωσιακό σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή.

Παράλληλα, προσφέρουν απόλυτη ευχαρίστηση σε όποιον τα επιλέξει, με τιμές ανταγωνιστικές και απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, ο οποίος και θα απολαμβάνει υπηρεσίες after sales υψηλού επιπέδου. Η UM Motorcycles γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα το 1999 και από την πρώτη μέρα, οι ιδρυτές της, με γνώμονα την καινοτομία και το εξαιρετικό design, κατασκεύαζαν δίκυκλα και μοτοσυκλέτες.

Η γκάμα UM Motorcycles αποτελείται από μοντέλα της κατηγορίας underbone (το λεγόμενο παπί), scooters και μοτοσυκλέτες, που όλα τους έχουν ως κοινό γνώρισμα την υψηλή αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα υλικών. Πιο συγκεκριμένα, η UM, στην πρώτη κατηγορία δίκυκλων, διαθέτει το Flash 125LX, ενώ στην κατηγορία των scooters διαθέτει τα Chill 125 (στις εκδόσεις Sport και Classic) και το XPEED 125RX.

Τέλος, στην κατηγορία των μοτοσυκλετών διατίθενται τα Renegade 125 (στις εκδόσεις Sport, Commando και Freedom) και Renegade 300 (στις εκδόσεις Commando και Freedom). Στην EICMA 2023 η UM Motorcycles βρίσκεται για να παρουσιάσει μια σειρά νέων μοντέλων, σε παγκόσμια πρεμιέρα. Αναμεσά τους το νέο Renegade 300 ST, που κορυφώνει τη γκάμα Renegade.

Στην κατηγορία των dual – purpose μοτοσυκλετών, η UM Motorcycles παρουσιάζει 4 νέα μοντέλα. Τις “ON-OFF” DSR RALLY 300 and DSR ROAD 300, που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν νέους πελάτες, αλλά και υπάρχοντες που θέλουν ένα δεύτερο δίκυκλο, εξίσου ευέλικτο αλλά και οδηγοκεντρικό. Στις κατηγορίες των enduro και Supermotard, η UM Motorcycles, παρουσιάζει τις νέες DSR EX 300 and DSR SM 300.

Οι μοτοσυκλέτες αυτές εξοπλίζονται με κινητήρα 300cc, με 28 ίππους και 25 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας διασκεδαστική οδήγηση, άριστες επιδόσεις και άνεση τόσο εκτός δρόμου, όσο και μέσα στη πόλη. Το μεγαλοπρεπές περίπτερο της UM Motorcycles βρίσκεται στο Hall 15 του εκθεσιακού χώρου.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement