Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτά είναι τα στοιχεία του MG HS που το κάνουν να ξεχωρίζει ως το πιο προσιτό premium μεγάλο SUV

Η άφιξη της MG στην Ελλάδα είναι αναμφίβολα το γεγονός της χρονιάς για την αγορά του αυτοκινήτου και το MG HS αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επιτυχημένης ιστορίας της Μάρκας. Η εταιρεία που έχει ήδη καταστεί ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο και απώτερος στόχος της είναι να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Η μεγαλύτερη πρόταση στη γκάμα των SUV μοντέλων της MG για την ελληνική αγορά, είναι το MG HS, ένα μοντέλο που δεν “κάνει εκπτώσεις” σε κανέναν τομέα και δίνει ότι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς από μια αξιόλογη premium πρόταση.

Η τοποθέτηση του MG HS στην αγορά, με μια σειρά ψηφιακών τεχνολογιών, υψηλού επιπέδου, όπως άνεση και κορυφαία ποιότητα, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για όποιον επιθυμεί να εισέλθει στον κόσμο των premium SUV. Οι επιβάτες τόσο στο εμπρός όσο και, κυρίως, στο πίσω μέρος απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο άνεσης που υπερβαίνει τα συνηθισμένα για αυτήν την κατηγορία.

Το εντυπωσιακά μεγάλο πορτμπαγκάζ, χωρητικότητας 463 λίτρων (που μπορεί να φτάσει έως και τα 1.454 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα), μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό αγοραστή. Το αίσθημα πολυτέλειας ενισχύεται από διάφορες λεπτομέρειες, όπως την ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών, το κεντρικό υποβραχιόνιο και τις θύρες φόρτισης στα πίσω καθίσματα και, φυσικά, τη μεγάλη ανοιγόμενη ηλιοροφή με επιφάνεια 1,19 τετραγωνικών μέτρων, που δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και απόλαυσης για όλους τους επιβάτες.

Αυτό το αίσθημα ενός αυτοκινήτου που υπερβαίνει τα στάνταρ της κατηγορίας του είναι εμφανές σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το ταμπλό, εκτός από το μοντέρνο σχεδιασμό του και τις έξυπνες λύσεις για τους χώρους (υπάρχουν θύρες USB και ένα ψυχόμενο κεντρικό ντουλαπάκι στο υποβραχιόνιο), είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και συναρμολογημένο με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιτευχθεί ένα εξαιρετικό φινίρισμα.

Τα μαλακά πλαστικά κυριαρχούν στο μεγαλύτερο μέρος των επιφανειών του ταμπλό, σε συνδυασμό με το δερμάτινο εσωτερικό και το όμορφο τιμόνι με κόκκινες ραφές, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Πέρα από την πολυτελή διάσταση, η MG φρόντισε να εφοδιάσει το MG HS με ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει σε ψηφιακά συστήματα και παροχές διασύνδεσης στον σύγχρονο οδηγό. Υπάρχει ένας μεγάλος και ιδιαίτερα εντυπωσιακός σε γραφικά πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, με πολλά εναλλακτικά μενού διαμόρφωσης ανάλογα με τις επιθυμίες του οδηγού.

Η κεντρική οθόνη του συστήματος infotainment είναι υψηλής ανάλυσης 10,1 ιντσών, και με πληθώρα λειτουργιών που καλύπτουν κάθε πτυχή του αυτοκινήτου. Η τοποθέτησή της είναι σε ιδανικό σημείο έτσι ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού, ενώ κάτω από αυτήν υπάρχουν οι απαραίτητοι φυσικοί διακόπτες για τις πιο συχνές λειτουργίες.

Ένα ακόμα στοιχείο που τονίζει τον premium χαρακτήρα του MG HS είναι η πληθώρα συστημάτων και τεχνολογιών για την ασφάλεια των επιβατών και την υποβοήθηση στο έργο του οδηγού. Το πακέτο MG Pilot συνδυάζει όλα τα σύγχρονα συστήματα για την διευκόλυνση του οδηγού και την απροβλημάτιστη κυκλοφορία του οχήματος, προσδίδοντας παράλληλα και δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Το MG HS έρχεται στην χώρα μας με τον κινητήρα βενζίνης των 1,5 λίτρων Turbo που αποδίδει 162 ίππους και 250 Nm ροπής και συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και είναι ιδανικό για να εξαντλήσει κανείς όλες τις προοπτικές του μεγάλου SUV αμαξώματος.

Το MG HS διατίθεται στην χώρα μας σε τρεις υπερπλήρεις σε εξοπλισμό εκδόσεις, την Excite, την Exclusive και την Luxury. Ήδη από την “βασική” έκδοση, το πακέτο εξοπλισμού είναι πλήρες, διαθέτοντας όλες τις ψηφιακές παροχές (πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη infotainment 10,1 ιντσών), δερμάτινα eco-leather καθίσματα με τα εμπρός να είναι και θερμαινόμενα, κάμερα οπισθοπορείας με αισθητήρες παρκαρίσματος, συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto και βέβαια όλα τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Το MG HS είναι “γεμάτο” από κάθε άποψη, με ψηφιακά μέσα, τεχνολογικά gadgets και καινοτόμες λύσεις, τα οποία σε συνδυασμό με την ασύγκριτη άνεση και το ξεχωριστό στυλ που προσφέρει στους επιβάτες του, συνθέτουν μια πραγματικά ασυναγώνιστη πρόταση για την ελληνική αγορά. Η τιμή εκκίνησης του μοντέλου είναι μόλις 27.900€!

Αν συνυπολογιστεί και η αμέριστη υποστήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας, με το πανελλαδικό δίκτυο και τις εγγυήσεις διάρκειας 7 ετών ή 150.000 χιλιομέτρων, το MG HS καθίσταται χωρίς καμία αμφιβολία η πιο ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς.

Η προσφορά 7ετούς εγγύησης (ή 150.000 χιλιόμετρα) για όλα τα μοντέλα της MG αποτελεί μια στρατηγική ενέργεια που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας προς τους πελάτες της. Παρέχοντας τέτοια μακροχρόνια εγγύηση, η MG δείχνει την εμπιστοσύνη της στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της.

Δείχνει ταυτόχρονα τη δέσμευση της MG στην υποστήριξη των πελατών και τη διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας σε όλα τα μοντέλα που εδράζονται στον κεντρικό πυλώνα της Μάρκας: εστίαση στον πελάτη.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement