Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το φουτουριστικό SUV της Nissan “αγκαλιάζει” τους influencers και τους καλλιτέχνες

Το Nissan Hyper Punk, είναι ένα φουτουριστικό SUVμε ένα λειτουργικό και κομψό στυλ αμαξώματος. Ως αμιγώς ηλεκτρικό, το compact αυτό SUV απευθύνεται -σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία- σε δημιουργούς περιεχομένου, influencers, καλλιτέχνες αλλά και σε όσους εστιάζουν στο στυλ και την καινοτομία. Όλοι οι παραπάνω και όχι μόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά και να το περιεργαστούν στο Japan Mobility Show που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου.

Προσφέροντας απρόσκοπτες συνδέσεις μεταξύ του εικονικού και του πραγματικού, καθώς και του εσωτερικού/ εξωτερικού κόσμου, το Nissan Hyper Punk, ως ένα crossover της επόμενης γενιάς εμπνέει την προσωπική έκφραση σε όλους τους κόσμους. Το σύστημα Vehicle-to-Everything (V2X) του concept διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να φορτίζουν τις συσκευές τους οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Παράλληλα μπορούν να μοιράζονται την ενέργεια του οχήματος με φίλους σε διάφορες εκδηλώσεις. Στο εσωτερικό, στοιχεία σε στυλ origami αντικατοπτρίζουν τον ιαπωνικό σχεδιασμό και δημιουργούν έναν εσωτερικό χώρο όπου το ψηφιακό και η τέχνη συνδυάζονται. Για παράδειγμα, οι ενσωματωμένες κάμερες μπορούν να απαθανατίσουν το τοπίο γύρω από το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, μπορούν να το μετατρέψουν σε περιβάλλον στυλ manga ή σε γραφικά μοτίβα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού. Οι εικόνες μπορούν στη συνέχεια να προβληθούν σε μια οθόνη τριών πάνελ η οποία είναι τοποθετημένη γύρω από τον οδηγό στο πιλοτήριο, δημιουργώντας έναν χώρο όπου η πραγματικότητα και ο κόσμος του metaverse συγχωνεύονται.

Σχεδιασμένη ως ένα κινητό δημιουργικό στούντιο, η καμπίνα παρέχει απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο και μπορεί να συνδεθεί με τις συσκευές των επιβατών, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες ή να δημιουργούν εν κινήσει. Με βιοαισθητήρες AI, το Nissan Hyper Punk concept μπορεί να ανιχνεύσει τη διάθεση του οδηγού και να επιλέξει αυτόματα τη σωστή μουσική και φωτισμό, ενισχύοντας την ενέργεια και τη δημιουργικότητα του οδηγού.

Με εξωτερική αισθητική που ορίζεται από πολύπλευρες και πολυγωνικές επιφάνειες, το Nissan Hyper Punk ξεχωρίζει από το πλήθος, ιδιαίτερα χάρη στους τόνους στην ασημί βαφή που αλλάζουν ανάλογα με τη γωνία θέασης και την πηγή φωτός. Η στιβαρή σχεδίαση με προεξοχές και μεγάλους τροχούς 23 ιντσών καθιστά αυτό το concept ιδανικό, τόσο για οδήγηση στην πόλη, όσο και εκτός δρόμου.

Η ανώτερη αεροδυναμική απόδοση και το τολμηρό στυλ, αντιπροσωπεύουν την επιθυμία του χρήστη για προσωπική έκφραση και προβάλλουν την προοδευτική προσέγγιση της Nissan για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και σχεδίων. Οι προβολείς και τα πίσω φώτα τονίζουν τα πολυγωνικά σχήματα και ενσωματώνονται στην επιφάνεια του αμαξώματος, τονίζοντας περαιτέρω αυτό το μοναδικό όχημα.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement