Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτό είναι το “παπί” που κάνει μόνο 2 χιλιάδες και έχει 2 χρόνια εγγύηση

Το νέο Flash της UM Motorcycles, της οποίας τα μοντέλα διατίθενται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., είναι η σύγχρονη απάντηση για τη μετακίνηση στην πόλη, συνδυάζοντας αρμονικά τα πλεονεκτήματα δύο κατηγοριών: εκείνων των underbones (παπιών) και των scooters. Ελαφρύ και ευέλικτο για την πόλη αλλά και στιβαρό για κάθε τύπου διαδρομή, το Flash 125 LΖ ξεχωρίζει.

Με τις δυναμικές του γραμμές, το επιθετικό του πίσω τμήμα με τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες, τη νέα μοντέρνα ψηφιακή οθόνη ενδείξεων και τον πρακτικό αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα, το Flash ξεχωρίζει. Ακόμα, στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχουν δύο χρηστικοί, ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι, απογειώνοντας έτσι την πρακτικότητα για την καθημερινή χρήση.

Το νέο παπί της UM, είναι η πρακτική και οικονομική επιλογή για κάθε μετακίνηση. Εφοδιάζεται με μεγάλους τροχούς 17 ιντσών, που το κάνουν άνετο και εύχρηστο στην καθημερινή οδήγηση. Παράλληλα, τα περιφερειακά φώτα LED, τόσο ο προβολέας, όσο και το πίσω φανάρι και τα φλας, εκτός του ότι αναβαθμίζουν την εικόνα του σύγχρονου συνόλου, συμβάλλουν καθοριστικά στην ασφάλεια των μετακινήσεων κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Το Flash διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, ενώ οι περιφερειακές λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού αναδεικνύουν την προσοχή στη λεπτομέρεια της κατασκευής, απογειώνοντας την αισθητική του συνόλου. Το Flash εξοπλίζεται με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην «ποδιά» του, ενώ διαθέτει και σχάρα στο πίσω μέρος.

Παράλληλα, η μεγάλη και άνετη σέλα, προσφέρει υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω κρύβει χώρο αποθήκευσης ικανό για τα καθημερινά μικροαντικείμενα. Επίσης οι χούφτες στο τιμόνι εξασφαλίζουν άνεση και προστασία στις μετακινήσεις. Ακόμα ένα εντυπωσιακό στοιχείο εξοπλισμού είναι ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας.

Το νέο UM Flash εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση ισχύος 8,6 ίππων και 8,8 Nm ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και μόλις 1,7 λτ./100 χλμ. μέσης κατανάλωσης, το νέο παπί της αμερικάνικης UM έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα.

Η προσιτή τιμή των 2.000€, που πλαισιώνεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, αναδεικνύει ακόμα πιο πολύ τον ολοκληρωμένο και value for money χαρακτήρα του νέου UM Flash που έχει όλα τα πλεονεκτήματα του παπιού, οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου (αν ο αναβάτης το έχει πάνω από 6 χρόνια, είναι μεγαλύτερος των 27 ετών και έχει κάνει 3 πρακτικά μαθήματα- όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία) αλλά τα συνδυάζει με την ευχρηστία και την υψηλή αισθητική ενός σύγχρονου δίκυκλου για τον αναβάτη που ξέρει τι θέλει και δε χρειάζεται να ξοδέψει πολλά για να το αποκτήσει.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

Advertisement