Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τι θα δούμε από την Opel στην IAA Mobility 2023

Η Opel παρουσιάζει τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες στην Έκθεση IAA Mobility 2023. Από τη μια το εντυπωσιακό πρωτότυπο Opel Experimental που δείχνει το όραμα της μάρκας για το μέλλον και από την άλλη, το ηλεκτροκίνητο παρόν, με το νέο Corsa Electric καθώς και το επίσης νέο Astra Sports Tourer Electric. Με τα μοντέλα του “σήμερα”, η Opel αποδεικνύει ότι η καθημερινή οδήγηση με μηδενικούς ρύπους είναι πλέον εφικτή με πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως και τα τρία αυτοκίνητα εκφράζουν τους προϊοντικούς πυλώνες της μάρκας: “Modern German”, “Detox” και “Greenovation”. Η φιλοσοφία της Opel αποτυπώνεται στη συνολική της παρουσία στην Έκθεση ΙΑΑ Mobility από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, τόσο στο IAA Summit (Hall B2, Περίπτερο B20), όσο και στο Open Space (Odeonsplatz, Μόναχο, Περίπτερο OP.390).

Η “Bold & Pure” σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel κυριαρχεί και στα δύο περίπτερα. Ημιδιαφανή υλικά και μεγάλες οθόνες καλωσορίζουν το κοινό και συμβολίζουν την εξέλιξη της εταιρικής ταυτότητας της μάρκας. Οι χρωματισμοί, τα υλικά και οι υφές εναρμονίζονται με το πρωτότυπο Experimental. Επιπλέον, οι οθόνες προσφέρουν μια διαδραστική ψηφιακή εμπειρία στους επισκέπτες.

Χρησιμοποιώντας το Opel AI –την τεχνητή νοημοσύνη για την παραγωγή εικόνας, που αναπτύχθηκε ειδικά για την Opel– και ένα ειδικό τερματικό που βρίσκεται στο περίπτερο, μπορούν οι επισκέπτες να δημιουργήσουν διάφορα backgrounds για την οθόνη πίσω από το πρωτότυπο. Στη συνέχεια, μπορούν να κατεβάσουν την εικόνα μέσω κωδικού QR στο smartphone τους και να τη μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Opel Experimental αποτελεί την απτή έκφραση της προσπάθειας της Opel να ξεπεράσει τα όρια του δυνατού. Είναι ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που δίνει ένα ξεκάθαρο όραμα, όχι μόνο για ένα μοντέλο, αλλά για ολόκληρη τη μάρκα Opel. Το καινοτόμο Experimental είναι ένα πολύ δυνατό σύμβολο όλων όσων προσπαθεί να επιτύχει η Opel.

Η χρήση των οθονών ως διαχωριστικών τοίχων υπογραμμίζει επίσης την έννοια του “Detox” στα δύο περίπτερα της Opel. Δεν υπάρχουν περιττά υλικά, αντίθετα η μινιμαλιστική και “διαφανής” παρουσία της Opel τοποθετεί στο επίκεντρο τα 3 ηλεκτροκίνητα μοντέλα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία “Detox” που υιοθετήθηκε κατά την κατασκευή των δύο περιπτέρων της Opel έχει στόχο τη μείωση του αποτυπώματος CO2. Χρησιμοποιούνται κυρίως ελαφριά υλικά, για τα οποία απαιτούνται λιγότεροι πόροι. Το περίπτερο έχει επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα την κυκλική οικονομία. Πολλά υλικά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να ανακυκλωθούν.

Οι οθόνες, που λειτουργούν ως διαχωριστικοί τοίχοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Η τεχνολογία LED μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, ενώ το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο υλικό. Οι επισκέπτες στο IAA Summit, καθώς και στο Open Space, θα βιώσουν την ολοκαίνουργια εικόνα της Opel, που θα τους μεταφέρει στο μέλλον της μάρκας.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

Advertisement