Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι Drift Brothers θα τρελάνουν τη Θεσσαλονίκη

Στον δυναμικό κόσμο των μηχανοκίνητων σπορ, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει και αυτό δεν είναι άλλο από το drifting. Μέσα σε αυτόν το εκρηκτικό κόσμο, δύο αθλητές καταφέρνουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον, οι αδελφοί Ελίας και Τζο Χουντότζι, γνωστοί ως “Red Bull Drift Brothers”.

Προερχόμενοι από την Γερμανία, οι Drift Brothers δεν περιορίζονται στο να ακολουθούν τις κλασικές πρακτικές του drifting. Αντίθετα, αναζητούν τα όρια του αθλήματος, συνδυάζοντας ισχύ, ακρίβεια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που οδηγεί σε ένα μοναδικό θέαμα.

Οι αδελφοί Χουντότζι χρησιμοποιούν δύο BMW M4 G82, τις οποίες τις έχουν μεταμορφώσει σε δύο πολύ ισχυρά αυτοκίνητα, με τον κινητήρα του καθενός να αποδίδει 1.040 ίππους και ροπή 1.250 Nm. Οι δύο BMW είναι εξοπλισμένες με κιτ ανάρτησης ST, που μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία επίπεδα, επιτρέποντας την τέλεια προσαρμογή και χειρισμό.

Τα αυτοκίνητα διαθέτουν ένα 3D printed αμάξωμα από την Alphacam, σειριακό κιβώτιο 5 ταχυτήτων της Samsonas και roll cage της AST. Όλες αυτές οι τροποποιήσεις δημιουργούν δύο «θηρία», που όχι μόνο επιβάλλουν την παρουσία τους στην πίστα αλλά εκπλήσσουν και το κοινό προσφέροντας μοναδικό θέαμα.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το drift που κάνουν τα αδέρφια Χουντότζι, είναι μοναδικό ως θέαμα. Αυτό ακριβώς το θέαμα θα έχουν τη δυνατότητα να δουν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού από κοντά, για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια του Red Bull Showrun by Allumil στις 23 Σεπτεβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Οι Drift Brothers θα εμφανιστούν για να ταράξουν κυριολεκτικά τη συμπρωτεύουσα και να μας χαρίσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα και μια εξαιρετική εμπειρία. Όλοι οι λάτρεις της ταχύτητας και της αδρεναλίνης, στο RedBull Showrun by Allumil θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια εμπειρία που θα χαραχθεί ανεξίτηλα στη μνήμη τους.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σημείο των καιρών είναι ότι η δεύτερη αυτή γενιά του Kona σχεδιάστηκε εν λευκώ με βάση την ηλεκτρική του έκδοση: αυτή η προτεραιότητα ήταν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η μοτοσικλέτα του συγκεκριμένου αναβάτη τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή της Βουλιαγμένη, διότι δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας. Ο αναβάτης...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ήταν 12 Μαΐου 2005 όταν ιδρύθηκε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς”, ένα χρόνο σχεδόν μετά την τραγική απώλεια του Πάνου, του νεαρού...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Ford Focus έχει καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα και να δημιουργήσει νέες τάσεις, προτάσσοντας μια σειρά από πλεονεκτήματα που το καθιστούν σήμερα...

Advertisement