Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτό είναι το νέο Renault Clio με κορυφαία τεχνολογία

Από το 1990 έως και σήμερα, 16 εκατομμύρια Clio έχουν πουληθεί παγκοσμίως μέχρι στιγμής, ενώ από την ιστορία του μοντέλου, δεν έχουν λείψει πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Έχει ονομαστεί το αγαπημένο αυτοκίνητο της Γαλλίας, έγινε διεθνές best seller και κέρδισε δύο φορές τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς στην Ευρώπη.

Είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα πόλης στην αγορά εδώ και πέντε γενιές. Και τώρα έχει επανεφευρεθεί, αποτελώντας μια τέλεια απεικόνιση του «Nouvelle Vague» της μάρκας Renault που είναι γεμάτη με τις τελευταίες της καινοτομίες. Το νέο του στυλ είναι ακόμα πιο συναρπαστικό και κομψό, ενώ αντίστοιχα, το κομψό και ξεχωριστό εσωτερικό του, εγκαινιάζει το νέο κύκλο της σχεδιαστικής γλώσσας της Γαλλικής μάρκας.

Αυτό σημαίνει πως η διαμόρφωση του ταμπλό, βασίζεται σε μια φόρμα που θα δούμε και σε άλλα μοντέλα της Renault στο μέλλον. Κοιτώντας το από μπροστά, το νέο Clio εκπέμπει δυναμισμό και ένταση, με τη φωτεινή υπογραφή που έχει ανανεωθεί πλήρως και διοχετεύει την ταυτότητα της μάρκας. Το νέο Clio, έρχεται με τις περισσότερες επιλογές κινητήρων από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του.

Το μικρό μοντέλο της Renault, αρχικά προσφέρθηκε με μια επιλογή κινητήρων βενζίνης και ντίζελ. Ωστόσο, στην πορεία, το Clio προσάρμοσε σταδιακά τη γκάμα των εκδόσεών του σε ότι είχε να κάνει με τους κινητήρες, ώστε να ανταποκρίνεται συνεχώς στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών του, καθώς αναζητούν οχήματα με μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές CO2.

Το 2020, για πρώτη φορά, το Clio κυκλοφόρησε με ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.
Σήμερα, το ολοκαίνουργιο Clio, ενσωματώνει την ίδια φιλοσοφία να παραμένει πιστό στην εποχή και να προσφέρει την ιδανική λύση για τις μετακινήσεις και τις ανάγκες ενός μεγάλου φάσματος πελατών. Η εντυπωσιακή γκάμα κινητήρων, που περιλαμβάνει σύνολα βενζίνης, ντίζελ και υγραερίου, ενισχύεται πλέον από τον πλήρως υβριδικό κινητήρα E-Tech 145 ίππων.

Συνδυάζοντας την οδηγική απόλαυση και την κορυφαία οικονομία καυσίμου, με 4,2 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα απόστασης, το νέο Clio θα διατίθεται επίσης σε μια μεγάλη γκάμα εκδόσεων εξοπλισμού και διακόσμου, συμπεριλαμβανομένης της νέας Esprit Alpine που έχουμε στις φωτογραφίες. Το νέο Clio διαθέτει επίσης μια τεράστια γκάμα ενσωματωμένων τεχνολογιών που διευκολύνουν την καθημερινότητα, προσφέροντας και την ψηφιακή εμπειρία που θέλουν οι πελάτες στην καθημερινή τους ζωή.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

Advertisement