Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αν θέλεις να πληρώνεις μόνο για τα καύσιμα του αυτοκινήτου σου;

Δεν είναι κάτι συνηθισμένο και ως τέτοιο, αξίζει να το “δει” κανείς πιο ζεστά, όπως κάνει ο Θέμης που ψάχνει -και δικαίως- για την καλύτερη επιλογή σε ότι έχει να κάνει με την απόκτηση ενός ποιοτικού μεταχειρισμένου που θα ικανοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του και μάλιστα ιδιαίτερα οικονομικά.

Εδώ έρχεται να “μπει” στην εξίσωση και η Spotawheel που προσφέρει πλήρως ελεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα για απόκτηση, είτε με την παραδοσιακή μέθοδο αγοράς, είτε με leasing. Ναι, με leasing. Μην αναρωτιέστε, τα προτερήματα μιας τέτοιας επιλογής, είναι πραγματικά πολλά και αξιοσημείωτα.

Πρώτα απ’ όλα, η μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων που προσφέρει η Spotawheel, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να εστιάσει πάνω στο αυτοκίνητο που καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες του όποιες και αν είναι αυτές.. Τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων, είναι όλα ετοιμοπαράδοτα και έρχονται να ικανοποιήσουν όλα τα budget.

Με τη διαφορά πως, αφού μιλάμε για ελαφρώς μεταχειρισμένο και με πιστοποιημένα άριστη κατάσταση για τα δεδομένα της χρήσης που είχε μέχρι τώρα, το κόστος της μίσθωσης φτάνει έως και 40% λιγότερο σε σχέση με το αντίστοιχο καινούργιο. Κάτι που επιτρέπει στο Θέμη, όπως και στον κάθε ενδιαφερόμενο, να εξοικονομήσει χρήματα ή αν θέλει να επιλέξει ένα αυτοκίνητο από μεγαλύτερη κατηγορία ή να κάνει μια πιο premium επιλογή στην κατηγορία που αρχικά είχε επιλέξει να κινηθεί.

Επιπρόσθετα, με το ευέλικτο leasing Spotawheel GO, έχει κανείς τη δυνατότητα να ξεκινήσει να οδηγεί το νέο του αυτοκίνητο με μηδενική προκαταβολή, ενώ μπορεί να αλλάξει αυτοκίνητο ή να διακόψει το συμβόλαιό του, χωρίς κάποιο χρονικό περιορισμό και κόστος. Ταυτόχρονα, μπορεί να αγοράσει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του, αν αποφασίσει πως αυτό είναι που του ταιριάζει, ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του συμβολαίου.

Είναι ξεκάθαρο πως με το ευέλικτο leasing Spotawheel GO, ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τον απόλυτο έλεγχο της επιλογής του στα χέρια του και δεν περιορίζεται από συμβόλαια και χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, καθιστούν το πρόγραμμα ιδανικό τόσο για ιδιώτες, όσο και για επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν τη μέγιστη ευελιξία στο στόλο των οχημάτων τους και χαμηλό κόστος.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα με το Spotawheel GO, είναι ότι ξεχνάς τους μεγάλους χρόνους αναμονής. Όλα τα αυτοκίνητα της Spotawheel είναι άμεσα διαθέσιμα και σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στο σύνολο σχεδόν της αγοράς αυτοκινήτου αυτή την περίοδο, ο κάθε ενδιαφερόμενος εξυπηρετεί την ανάγκη του για αυτοκίνητο πολύ άμεσα και απλά. Σου άρεσε, το πήρες!

Με λίγα λόγια, ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος, όπως ο Θέμης, το διαθέσιμο budget, είναι ξεκάθαρα το Spotawheel GO. Στο leasing συμπεριλαμβάνονται όλα τα πάγια έξοδα του αυτοκινήτου σε μια σταθερή μηνιαία δόση (πλήρη συντήρηση, μικτή ασφάλεια, ΚΤΕΟ, τέλη, οδική βοήθεια και ό,τι άλλο χρειάζεται το αυτοκίνητο). Ουσιαστικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το γεμίσεις με καύσιμο και είσαι έτοιμος!

Δηλαδή σχεδόν έτοιμος, πρώτα πρέπει να δεις το video με το Θέμη που είχε first hand εμπειρία με ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της Spotawheel και τις συμβουλές που σου δίνει.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Puma με τη κορυφαία άνεση και πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, έχει δικαίως...

Advertisement