Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σε τιμή-πρόκληση το νέο ηλεκτρικό SUV, Volvo EX30

Το νέο Volvo EX30, διαθέσιμο πλέον για παραγγελία στη χώρα μας όπως και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς και σε ορισμένες άλλες αγορές. Θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό μοντέλο για τη στρατηγική της Volvo και ειδικότερα, για το “μετασχηματισμό” της μάρκας για τη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή.

Ήδη έως τα μέσα της δεκαετίας, η Volvo στοχεύει στο να είναι οι μισές πωλήσεις αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, μόνο ηλεκτρικών μοντέλων, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος που θέλει την εταιρεία να διαθέτει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030 και μετά. Οι προβλέψεις της εταιρείας για το EX30, είναι πως θα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων μέσα στη γκάμα της.

Με το Volvo EX30, η Volvo μπαίνει σε μία νέα, ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία όπου σε παγκόσμιο επίπεδο παρατηρείται αυξανόμενη ζήτηση για τα μοντέλα που ανήκουν σε αυτή. Πολλοί άνθρωποι που ζουν στην πόλη αναζητούν ένα αυτοκίνητο που θα τους διευκολύνει και θα τους επιτρέπει να μεταφέρονται στην εργασία τους και σε άλλες δραστηριότητες, με τρόπο που αντανακλά την προσωπικότητά τους.

Το EX30 είναι σχεδιασμένο για να είναι όσο ασφαλές θα περίμενε κανείς να είναι ένα Volvo, παρά τις “συγκρατημένες” του διαστάσεις. Αυτό δεν αφορά μόνο τους επιβαίνοντες αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, όπως είναι οι πεζοί ή οι ποδηλάτες και οι δικυκλιστές γενικότερα.

Με το ειδικό χαρακτηριστικό ασφαλείας για δίκυκλα που βοηθά στην πρόληψη των αποκαλούμενων «ατυχημάτων πόρτας» (dooring accidents), προειδοποιώντας τον οδηγό ή τον επιβάτη όταν πρόκειται να ανοίξει μια πόρτα στην πορεία ενός ποδηλάτη, οδηγού σκούτερ ή πεζού.

Το EX30 προσφέρεται στους οδηγούς ως ένα αληθινό και ικανό SUV, γεννημένο ηλεκτρικό και με όλη την έξυπνη τεχνολογία που χρειάζεται. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την ελκυστική εισαγωγική τιμή των 37.572 ευρώ στη χώρα μας, σημαίνει ότι οι πελάτες αποκτούν ένα premium αμιγώς ηλεκτρικό SUV σε παρόμοια τιμή με αυτή ενός αντίστοιχου αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Με το πρακτικό του μέγεθος, την έξυπνη τεχνολογία του και διαφορετικές διαμορφώσεις για να επιλέξετε ανάμεσά τους, το Volvo EX30 είναι σχεδιασμένο για να απευθυνθεί σε ένα μεγάλο εύρος πελατών – εκ των οποίων ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις, ανάγκες και τρόπο ζωής.

Η ίδια ευελιξία και πρακτικότητα αντανακλάται στον τρόπο με τον οποίο το ΕΧ30 προσφέρεται για απόκτηση από κάθε ενδιαφερόμενο, αφού τόσο η αγορά του με την τυπική έννοια του όρου, όσο και η μίσθωση, είναι μέσα στις διαθέσιμες επιλογές από τη Volvo.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας όταν ένα καλώδιο κόπηκε από τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό δυόροφο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 6 ελαφρά τραυματίες,...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για τα 200 χρόνια από το μαρτύριο των τεσσάρων Νεομαρτύρων Αγγελή, Μανουήλ, Γεωργίου και...

ΧΙΟΣ

Μέσα σε μία εβδομάδα 5.970 Τούρκοι επισκέφθηκαν τη Χίο λόγω Μπαϊραμιού, εκ των οποίων οι 1.051 έλαβαν «visa express» από το Τελωνείο. Απόλυτα ικανοποιημένοι...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εδώ έχουμε -αλφαβητικά- τα επτά SUV μοντέλα που περιμένουμε να δούμε μέσα στο 2024 και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί δεν αφορούν κάποια “ελίτ” αλλά...

Advertisement