Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Citroen C3: Νέες ειδικές εκδόσεις YOU!, C-Series, Shine & Elle

Το Citroen C3 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σουπερμίνι της ελληνικής αγοράς και ξεχωρίζει για το μοντέρνο-νεανικό στυλ, τους μεγάλους χώρους και τα υψηλά επίπεδα άνεσης. Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν το γαλλικό μοντέλο είναι οι πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, η χαρακτηριστική άνεση που προσφέρουν τα αναπαυτικά καθίσματα Citroën Advanced Comfort και οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας και υποβοήθησης της οδήγησης με 12 συστήματα που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή οδήγηση.

Πλέον το Citroen C3 διατίθεται με μία νέα γκάμα η οποία περιλαμβάνει νέες ειδικές εκδόσεις και σημαντικά αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό. Πρόκειται για τις εκδόσεις YOU!, C-Series, Shine & Elle.

Ανάλογα με την έκδοση, δυνατά σημεία του μοντέλου είναι τα παρακάτω:

Εξατομίκευση και Μοναδικό Στυλ

  • Οροφή Bi-Ton (διχρωμία).
  • Color Pack.
  • Airbump.
  • Αυτοκόλλητα θυρών και οροφής.
  • Φιμέ τζάμια.
  • Ζάντες αλουμινίου.

Άνεση

  • Καθίσματα Advanced Comfort.
  • Δερμάτινο τιμόνι.
  • Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες.
  • Σύστημα Keyless Access & Go

Τεχνολογία

  • Σύστημα Πλοήγησης.
  • 3 χρόνια δωρεάν Συνδεδεμένες Υπηρεσίες.
  • Κάμερα Οπισθοπορείας.
  • Νέος αναβαθμισμένος κινητήρας πετρελαίου 1.5 BlueHDi 100, προδιαγραφών Euro 6.4.

C3 YOU!


Η ειδική έκδοση YOU! Απευθύνεται στον οδηγό που αναζήτα ένα αυτοκίνητο προσιτό και πρακτικό, προσφέροντας όλον τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό (π.χ. οθόνη αφής, ηλεκτρικές ευκολίες) και ταυτόχρονα μοναδικό στυλ και εμφάνιση χάρη στις προστατευτικές επενδύσεις στα μαρσπιέ και τα τόξα των θόλων, στην οροφή bi-ton και τους καθρέπτες σε λευκό χρώμα και το αποκλειστικό λογότυπο You! στα πλαϊνά του αμαξώματος.

C3 C-Series


Η ειδική έκδοση C-Series, εκφράζει όλες τις αξίες της μάρκας όπως τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και τον αναμφισβήτητα ξεχωριστό χαρακτήρα των μοντέλων της Citroen. Η ειδική αυτή έκδοση ξεχωρίζει χάρη στην οροφή bi-ton και το αποκλειστικό διακοσμητικό Color Pack. Ταυτόχρονα προσφέρει πλήρη βασικό εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, φιμέ τζάμια, τα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 16”.

C3 Shine


Η έκδοση Shine, εκτός των πολλών επιλογών εξατομίκευσης, διαθέτει κορυφαίο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει Σύστημα Connected Navigation, δωρεάν Υπηρεσίες Online Συνδεσιμότητας για 3 έτη, κάμερα οπισθοπορείας, καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 17”.

C3 Elle


Η μοντέρνα και κομψή ειδική έκδοση Elle, ξεχωρίζει με στοιχεία όπως η υπογραφή ELLE, το αποκλειστικό Color Pack, η οροφή bi-ton, τα καθίσματα Advanced Comfort με επένδυση Alcantara/Δερματίνη, και τον επιπλέον στάνταρ εξοπλισμό με Σύστημα Connected Navigation, δωρεάν Υπηρεσίες Online Συνδεσιμότητας για 3 έτη, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας και ζάντες αλουμινίου 17”.

Οι νέες εκδόσεις του C3 προσφέρονται με το προνομιακό πρόγραμμα απόσυρσης από τη Citroën, το οποίο δίνει μεγαλύτερη αξία στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας: www.citroen.gr.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΕΘΝΙΚΑ

Τα κλιμάκια της Ελλάδας και της Τουρκίας συνεχίζουν να εργάζονται κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα Καποδίστριας του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης....

Advertisement