Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέο ηλεκτρικό Daytona Best Electric IRIS e 125 με τιμή από 2.419 €

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. αποκλειστικός εισαγωγέας των ηλεκτρικών δικύκλων Daytona Best Electric στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την έλευση του νέου ηλεκτρικού σκούτερ IRIS e 125.

Το IRIS διαθέτει ηλεκτροκινητήρα με μέγιστη ισχύ 4.600W και μπορεί να πετύχει τελική ταχύτητα της τάξης των 80 km/h, με ικανότητα ανάβασης σε δρόμο κλίσης 15%, από στάση και με πλήρες φορτίο. Η αυτονομία του, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης, μπορεί να φτάσει τα 100 km, ενώ η μέση κατανάλωση ενέργειας είναι 4,2 kWh/100km.

Η μπαταρία λιθίου με την οποία είναι εφοδιασμένο (72V/45Ah), είναι αποσπώμενη για εύκολη φόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο. Μία πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 4,5 ώρες (με φορτιστή 84V/10A), ενώ η μπαταρία μπορεί να φτάσει τους 1.500 κύκλους φόρτισης χωρίς καμία απώλεια.

Ο σχεδιασμός του δίνει έμφαση στο στυλ και στην πρακτικότητα. Η ενιαία σέλα δύο επίπεδων έχει ύψος στα 800 mm και μπορεί άνετα να φιλοξενήσει αναβάτη και συνεπιβάτη. Παράλληλα, ο μεγάλος χώρος πίσω από την ποδιά, το επίπεδο πάτωμα και η ενσωματωμένη αλουμινένια σχάρα, ανεβάζουν τις δυνατότητες μεταφοράς του IRIS.

Ο αναβάτης έχει δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στα δύο power modes: Eco και Sport. Οι τροχοί των 16″ (εμπρός/πίσω) υπόσχονται υψηλή σταθερότητα, ενώ τα φρένα αποτελούνται από τριπίστονη δαγκάνα μπροστά και δίσκους 220 mm εμπρός/πίσω που συνεργάζονται μέσω του συστήματος συνδυασμένης πέδησης (CBS).

Η τεχνολογία keyless, τέλος, προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού του scooter από το κοντρόλ που έχει ο αναβάτης πάνω του, με ηχητικό και φωτιστικό σήμα από το IRIS.

Το νέο ηλεκτρικό scooter της DAYTONA BEST ELECTRIC μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα μοτοσυκλέτας και χωρίς εξετάσεις (υπό προϋποθέσεις*) και η τιμή του έχει καθοριστεί στα 3.190 €, η οποία διαμορφώνεται στα 2.419 € μετά τη βασική επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι ηλεκτρικά 2”.

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΚΑΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΜΑΖΕΣ

ΜΗΚΟΣ – ΠΛΑΤΟΣ – ΥΨΟΣ

2.200 x 710 x 1.190 mm

YΨΟΣ ΣΕΛΑΣ

800 mm

ΒΑΡΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ)

103 Kg

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ

4.600 W

ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΧΥΣ

3.000 W

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

80 km/h

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

(ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ)

έως 100 km

(Βάσει έγκρισης τύπου)

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

4,2 kWh/ 100km

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ

(πλήρως φορτωμένο | από 0 km/h)

15%

ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΚΙΝΗΣΗ

ΠΙΣΩ

ΤΥΠΟΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ

ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

ECO / SPORT

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

ΝΑΙ

ΤΥΠΟΣ

ΛΙΘΙΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΕΛΙΩΝ

20

ΤΑΣΗ

72 V

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

45 Ah

ΒΑΡΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

22 kg

ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ (ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ 84V 10A)

4 – 4.5 h

ΚΥΚΛΟΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

1.200-1500

ΤΡΟΧΟΙ / ΖΑΝΤΕΣ / ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΤΡΟΧΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ

100/80-16

ΤΡΟΧΟΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ

120/80-16

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

Δίσκος 220mm
με Τριπίστονη Δαγκάνα

ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

Δίσκος 220mm με CBS

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

Τηλεσκοπικό Πιρούνι

68mm – Ø33mm

ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

Δύο Αμορτισέρ – Ø30mm

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement