Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV είναι το επίσημο αυτοκίνητο του L’Étape Greece by Tour de France

Την 1η Απριλίου 2023 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ποδηλατικός αγώνας “L’Étape Greece by Tour de France“. Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως, που ήδη φιλοξενείται σε 22 χώρες. Ο ελληνικός αγώνας θα λάβει χώρα στην Αρχαία Ολυμπία, ενώ η Kosmocar – Skoda θα αποτελέσει τον Αποκλειστικό Ονομαστικό Χορηγό ως Official Mobility Partner, ονοματοδοτώντας τη διοργάνωση ως “L’Étape Greece by Tour de France presented by SKODA“.

Ερασιτέχνες ποδηλάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θα μοιραστούν τα ίδια συναισθήματα που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες του “Tour de France“, καθώς διασχίζουν τα ορεινά ετάπ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προκαλέσουν τον εαυτό τους, να απολαύσουν έναν απαράμιλλο συνδυασμό ελληνικής φύσης και αρχαίας ιστορίας σε κλειστές διαδρομές και να ζήσουν μια περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη.

Στο πλαίσιο της ονομαστικής χορηγίας της Skoda, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Skoda Enyaq iV θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο της διοργάνωσης, το οποίο θα δώσει την εκκίνηση των αγώνων με τον χαρακτηριστικό αλυτάρχη να βγαίνει από την οροφή του και να καθοδηγεί τους ποδηλάτες των διαδρομών 150 km και 75 km. Παράλληλα, στην Expo Area μπροστά από το δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας, θα υπάρχει το stand της Skoda με το εντυπωσιακό Enyaq Coupé RS iV και το σπορ SUV Kodiaq RS.

Επιπλέον, 3 κορυφαίοι Έλληνες ποδηλάτες, οι Γιώργος Μπούγλας, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης και Περικλής Ηλίας, θα απαρτίζουν τη ‘Skoda Cycling Team’, εκπροσωπώντας επάξια τη μάρκα στον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα της χρονιάς. Η ιστορία της Skoda είναι άλλωστε άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποδηλασία από την ίδρυση της εταιρείας το 1895, ως ένα μικρό εργαστήριο ποδηλάτων με το όνομα Laurin & Klement.

Πρόκειται για τους ιδρυτές της Skoda, Václav Laurin και Václav Klement, οι οποίοι ξεκίνησαν την ιστορία επιτυχίας της εταιρείας με την παραγωγή ποδηλάτων. Από το 2004, που η Skoda έγινε ο επίσημος συνεργάτης οχημάτων του “Tour de France“, δεκάδες οχήματα της βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κορυφαίου αγώνα ποδηλασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ποδηλατικό αγώνα αλλά και για την παρουσία της Skoda, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: https://www.skoda.gr/company/l-etape-greece-by-tour-de-france-presented-by-skoda.

Όσοι θέλετε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο L’Étape Greece by Tour de France εδώ: https://greece.letapebytourdefrance.com/registration.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement