Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Kymco CV3 Noodoe: Ήρθε στην Ελλάδα – Δείτε πόσο κοστίζει

Το νέο CV3, το πρώτο τρίτροχο Mega Scooter της Kymco είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και αποτελεί, σύμφωνα με την εταιρία, τη ναυαρχίδα της κατηγορίας, όντας το μεγαλύτερο σε κυβισμό και δυνατότερο σε ιπποδύναμη που υπάρχει στην αγορά.

Το CV3 κινείται από κινητήρα 550 κυβικών που αποδίδει 51 ίππους και 52 Nm ροπής. Διαθέτει προγράμματα οδήγησης και σύστημα KALS (Kymco Advanced Leaning Suspension) το οποίο επιτρέπει στο όχημα να στρίβει με μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμα και σε ολισθηρό ή/και τραχύ οδόστρωμα, με μέγιστη γωνία κλίσης 40 μοίρες.

Παράλληλα, το CV3 είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικό σύστημα κατά της κλίσης και σύστημα υποβοήθησης στάσης, που του επιτρέπει να “στέκεται” όρθιο και σε γωνίες έως και 9 μοίρες όταν ακινητοποιείται.

Η πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe περιλαμβάνει πλοήγηση GPS, πυξίδα, συνδεσιμότητα με κινητό, πρόβλεψη καιρικών φαινομένων, εύρεση πλησιέστερου σταθμού ανεφοδιασμού, λειτουργία εύρεσης του οχήματος κλπ.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι η έγχρωμη οθόνη 6” TFT υψηλής ευκρίνειας, το Cruise Control, ο ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας, τα θερμαινόμενα γκριπ, η εκκίνηση Keyless (χωρίς κλειδί) και η κεντρική κονσόλα με αδιάβροχα “πλήκτρα πιάνου”, η οποία περιλαμβάνει επιλογές κλειδώματος και ξεκλειδώματος του αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα, του τιμονιού και της τάπας του ρεζερβουάρ, εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών μενού εν κινήσει και γρήγορη πρόσβαση στον υπολογιστή ταξιδιού.

Η τιμή λιανικής του νέου CV3 ορίστηκε στα 13.890 ευρώ, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει δύο χρωματισμούς: Forest Green Matt και Dim Black Matt. Όπως κάθε μοντέλο της Kymco καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας. To νέο CV3 πληροί επίσης τις προδιαγραφές για οδήγηση και με δίπλωμα αυτοκινήτου, εφόσον αυτό έχει εκδοθεί πριν τις 19/1/2013.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες, πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τρόπους απόκτησης στο https://kymco.gr/product/cv3-noodoe-e5-2.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement