Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα συνεργεία της Ford σας στέλνουν σε video την κατάσταση του αυτοκινήτου σας

Η Ford εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας και λανσάρει στη χώρα μας την καινοτόμο υπηρεσία Video Check, δίνοντας στους πελάτες της την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν από «πρώτο χέρι» και με κάθε λεπτομέρεια για την ακριβή κατάσταση του αυτοκινήτου τους, όπου και αν βρίσκονται, μέσα από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου, του tablet ή του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του Δικτύου Ford αποστέλλουν στους πελάτες ένα μαγνητοσκοπημένο video ώστε να μπορούν να έχουν μια πλήρη και σαφή εικόνα για το αυτοκίνητό τους.

Στη συνέχεια οι πελάτες λαμβάνουν μέσω της υπηρεσίας Video Check της Ford μια ηλεκτρονική αναφορά που αποτυπώνει με ένα απλό σύστημα τριών χρωμάτων την κατάσταση υγείας του οχήματος, καθώς και μια προσφορά για τυχόν επισκευές στα σημεία που χρειάζεται. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να αποφασίσουν με σιγουριά για τις επισκευές που επιθυμούν να γίνουν, αλλά και να γνωρίζουν με ακρίβεια και απόλυτη διαφάνεια τη χρέωση για αυτές.

Το σύστημα ενημέρωσης των πελατών για την κατάσταση υγείας του αυτοκινήτου που υιοθετείται με την υπηρεσία Video Check πραγματοποιείται μέσω των σημάνσεων «κόκκινο», «κίτρινο» και «πράσινο»:

  • ΚΟΚΚΙΝΟ: Σημαίνει ότι το όχημα χρειάζεται άμεση ενέργεια διευθέτησης καθώς είναι πολύ πιθανό να μην είναι ασφαλές για οδήγηση.
  • ΚΙΤΡΙΝΟ: Αν και μπορεί να μην είναι αναγκαία η άμεση αποκατάσταση, η σήμανση «κίτρινο» υποδεικνύει στον πελάτη ζητήματα στο αυτοκίνητό του που χρειάζεται να διευθετηθούν ώστε σε βάθος χρόνου να απολαμβάνει σημαντική εξοικονόμηση τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα.
  • ΠΡΑΣΙΝΟ: Τέλος, η επισήμανση «πράσινο» σημαίνει ότι το όχημά σας δεν χρειάζεται καμία απολύτως διευθέτηση, επισκευή ή αποκατάσταση έως και την επόμενη προγραμματισμένη συντήρησή του.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία Video Check διατίθεται στη χώρα μας στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Ford που συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σας με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford της επιλογής σας εδώ.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο για την υπηρεσία Video Check.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

Advertisement