Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα ηλεκτρικά οχήματα και σκούτερ της Silence ήρθαν στην Ελλάδα με τιμή από 3.990 €

Τα άκρως ενδιαφέροντα ηλεκτρικά δίκυκλα και τετράκυκλα της ισπανικής SILENCE είναι ήδη διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά από την Kosmocar A.E., Επίσημο Εισαγωγέα των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati.

Η εταιρία δραστηριοποιείται ήδη με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της μικροκινητικότητας διαθέτοντας ηλεκτρικά ποδήλατα επώνυμων μαρκών μέσω της Kosmoride. Πλέον, ενισχύει τη θέση της στον συγκεκριμένο τομέα της αγοράς προσφέροντας ως αποκλειστικός εισαγωγέας τα προϊόντα της εταιρείας τεχνολογίας SILENCE, από τις αρχές Μαΐου, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Kosmoride.

Η SILENCE, με έτος ίδρυσης το 2012 και έδρα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, είναι μία νεοφυής εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά οχήματα πόλης, κατά βάση τα ηλεκτρικά scooters αλλά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης (nanocars).

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της SILENCE, είναι ένα διθέσιο όχημα με μήκος κάτω από 2,3 μέτρα για απόλυτη ευελιξία. Η αυτονομία του φτάνει σχεδόν τα 150 χιλιόμετρα, η μέγιστη ταχύτητα τα 90 km/h ενώ το κλείδωμα-ξεκλείδωμα γίνεται χωρίς κλειδί, μέσω εφαρμογής στο smartphone. Το nanocar της SILENCE θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από την Kosmoride μέσα στο 2022.

Τα ηλεκτρικά scooters, που αποτελούν και τα βασικά προϊόντα της SILENCE, διατίθενται σε δύο βασικές εκδόσεις:

  • με τελική ταχύτητα 45 km/h, που μπορούν να οδηγηθούν από άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω,
  • με τελική ταχύτητα 90-110 km/h.

Η αυτονομία τους φτάνει έως και τα 149 χιλιόμετρα. Η φόρτιση των SILENCE γίνεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση φορτιστών.

Η μπαταρία μπορεί να μετακινηθεί πανεύκολα, χάρη στους ενσωματωμένους τροχούς και τη λαβή που διαθέτει, ενώ φορτίζεται σε μια κοινή πρίζα σούκο. Χάρη στον on board φορτιστή των 600 W θα έχει φορτίσει στο 100% της χωρητικότητάς της μέσα σε μόλις 5 ώρες. Για πλήρως οικολογικές και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί και με ηλιακή ενέργεια μέσω πάνελ.

Οι τιμές των scooters SILENCE ξεκινούν από τις 3.990€, ενώ παράλληλα μπορούν να τύχουν επιδότησης μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», για ποσοστό 30% της αξίας τους και μέχρι του ποσού των 3.000€. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τα scooters της SILENCE από τις 16 Μαΐου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη SILENCE και τα ηλεκτρικά της οχήματα στο Silence.eco ενώ για την Kosmoride, το δίκτυο καταστημάτων της και τα προϊόντα και υπηρεσίες της στο Kosmoride.gr.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement