Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι προς Βέγκχορστ: «Σε καταστρέψαμε χαμένε» (video)

Μετά τον επεισοδιακό ημιτελικό του Μουντιάλ 2022, νέα πλάνα από την περιβόητη σκηνή του “Que miras bobo?” του “Pulga”, κόντρα στην Ολλανδία, έρχονται στο φως.

Η Αργεντινή ήταν εκείνη που πανηγύρισε την κατάκτηση του τελευταίου Μουντιάλ, με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει… πράγματα και θαύματα. Ωστόσο, ο ημιτελικός της διοργάνωσης, ανάμεσα στην “Αλμπισελέστε” και στην Ολλανδία έχει μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους.

Ο Ισπανός διαιτητής, Ματέους Λαόθ, ο οποίος διηύθυνε τον αγώνα, μοίρασε συνολικά 15 κίτρινες κάρτες. Το εν λόγω παιχνίδι κατέληξε να κρίνεται στην διαδικασία των πέναλτι, με σκορ κανονικής περιόδου 2-2. Μάλιστα, το γκολ ισοφάρισης μπήκε από τον Βάουτ Βέκγχορστ. Για όσους δεν το θυμούνται, ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε σε εκείνον όταν είπε το “Que miras bobo?”, που σημαίνει “τι κοιτάς ανόητες”, το οποίο έκανε και το γύρο του διαδυκτίου.

Στο τέλος της ημέρας, η Αργεντινή πήρε την πρόκριση και όταν ο Βέκγχορστ πήρε την μεταγραφή του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του κόλλησε το ψευδώνυμο “Μπόμπο“. Ωστόσο, μέσω του ντοκιμαντέρ “Captains Of The World”, νέα πλάνα έρχονται στο φως.

Στο νέο βίντεο που έχει κατακτήσει την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως ο Μέσι δεν κάνει χειραψία με την Βέκγχορστ, παρά το γεγονός πως ο Ολλανδός τον πλησίασε για αυτό το λόγο. Βέβαια, ο Αργεντινός παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στην “Mirror” πως αυτό ήταν κάτι που δεν του άρεσε και δεν θα το ξανά έκανε. Μάλιστα, δεν είναι το μόνο που φαίνεται στα νέα πλάνα, αφού ο “Pulga” ξεφωνεί «σε καταστρέψαμε χαμένε» στον Βέκγχορστ.

Ωστόσο, ο Ολλανδός έσπευσε στον Κουν Αγκουέρο και στους λοιπούς παίκτης της χώρας από την Λατινική Αμερική και τους εξήγησε πως περίμενε τον αρχηγό τους γιατί ήθελε να δώσουν τα χέρια.//ΓΓ.

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη και η DAF Trucks μας προσκαλούν να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε τα βραβευμένα φορτηγά New Generation...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο κιτ αμαξώματος Styling Specification της κορυφαίας έκδοσης του πολυτελούς SUV, τον έγχρωμο τόνο δίνουν λωρίδες που μοιάζουν με λέιζερ κάτω από τον εμπρός...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

Advertisement