Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΠΟΨΕΙΣ

Κάτι χαλάει στην Διεύθυνση Μεταφορών Χίου

Γράφει ο Παντελής Κουνιάδης – Εκπαιδευτής Οδηγών Αυτοκινήτων

Με έκπληξη διαβάζω την ΑΔΑ:68ΧΘ7ΛΩ-ΒΕΛ, η όποια σε αντίθεση με το ευνοϊκό αποτέλεσμα της σύσκεψης που είχαμε την 28-7-2023 στην Π.Ε. Χίου,και αφορούσε το μέλλον της Διεύθυνσης Μεταφορών Χίου, μετά την αποχώρηση μου από αυτήν φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν και τελικά πέρασε του κυρίου Βρουλή το «γινάτι».

Εκτίμηση μου,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, κύριος Παντελής Βρουλής αρνείται να ενισχύσει την Υπηρεσία Μεταφορών Χίου με τον τρόπο που ο Διευθυντής της αντιλαμβάνεται αυτήν την υποστήριξη, (μου έδωσε δε να καταλάβω σε δύο συναντήσεις που είχα μαζί του ότι δεν τον θέλει για Διευθυντή ) και εμμένει στην μετακίνηση μιας κυρίας από το ΚΤΕΟ, (αποδυναμώνοντας το), σε θέση που ίδια επιθυμεί, σε αντίθεση με τις πραγματικές ανάγκες.

Σημείωση: Η Διεύθυνση Μεταφορών της Χίου, κυρίως σε ότι αφορά το αντικείμενο μας, άδειες οδήγησης, λειτουργεί υποδειγματικά. Είναι γνωστό αυτό σε όλη την Ελλάδα. Όλο και συχνότερα, όλο και περισσότεροι του χώρου, διευθυντές, υπάλληλοι εξεταστές, εκπαιδευτές, μας λένε αυτό το: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΙΟΣ!

Και αυτό χάριν στον υπερβάλλοντα ζήλο, την συναινετική αξιοπρεπή σύννομη συμπεριφορά των υπηρετούντων σε αυτήν, καθώς και των συναδέλφων μου εκπαιδευτών οδηγών.

Έχουμε ζήσει το ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οι υπάλληλοι να προσφέρουν στο όριο του υποχρεωτικού, και να κάνουν χρήση του κάθε νόμιμου δικαιώματος τους. Και η συμπεριφορά του Αντιπεριφερειάρχη, με την ανοχή του Περιφερειάρχη, και ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ σιώπησαν σε αυτό «το γουστάρω και εκτελώ» πολύ φοβάμαι ότι εκεί θα ξαναοδηγήσουν τα πράγματα.

Κρατήστε τη τούτη την παράγραφο.

Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθουμε με νεώτερα, αφού πρώτα ζητήσουμε από τον Περιφερειάρχη Κύριο Κωνσταντίνο Μουτζούρη να αναλάβει την ευθύνη για τις αποφάσεις του Κυρίου Βρουλή, που εν τέλει εκείνος υπογράφει, όπως φαίνεται.

Το θέμα επιδέχεται ΚΑΙ πολιτικής ανάλυσης, εν όψει εκλογών, όταν μάλιστα η ΝΔ βρίσκεται στα χαρακώματα για το αν θα επικρατήσει ο Μουτζούρης ή ο Στεφανής.

Με την ελπίδα να αποκατασταθεί η εσφαλμένη αυτή απόφαση, ξεκινάμε με τούτη την ανακοίνωση τον αγώνα μας.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Δεν γίνεται το καπρίτσιο κάποιων πολιτικών προϊσταμένων να καταστρέφει ότι ορθά λειτουργεί.
Μιαν άλλη Ελλάδα χρειάζεται να οικοδομήσουμε, και τέτοιες πράξεις θα πρέπει να μην γίνονται ραγιαδίστικα αποδεκτές.

Αρκετά πια με τους πολιτικούς προϊσταμένους, όπου ο διοικητικός τους ρόλος, τους μεταλλάσσει από Υπηρέτες του Δημοσίου συμφέροντος σε αφεντάδες και γνώστες των πάντων, κι έχουμε το φαινόμενο γιατροί να κάνουν τους μηχανολόγους, μηχανικοί τους νομικούς, νομικοί τους δασολόγους, Κι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ τους ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ!

Δεν πάμε έτσι μπροστά. Κι αν κάποιοι μετράνε την αξία τους και την αξιοπρέπεια τους με το πόσους εκλογικούς σταυρούς κουβαλάνε, αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να χαλάσουν αυτό που με φιλότιμο εργασία και υπέρβαση καθήκοντος έχει χτιστεί εδώ και μερικά χρόνια εκεί πάνω στην Κ.Μονομάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και το νέο Ford Kuga παραμένει η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των μεσαίων SUV και συγχρόνως η ιδανική...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

“Η δύναμη της Αναστάσεως, δύναμη συγχωρήσεως και αναγεννήσεως, διαλύει κάθε ανθρώπινο πανικό και διασκορπίζει κάθε ενδοιασμό”. Αυτό το νίζει μεταξύ αλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Bayon της Hyundai διαθέτει αιχμηρή και ξεχωριστή σχεδίαση, σε έναν τύπο αμαξώματος crossover/SUV που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Ευρώπη. Ένας διακοσμητικός...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στις 10” με τον Δημήτρη Γιατζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη, χαρίζοντας στους...

Advertisement