Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΠΟΨΕΙΣ

Μια επέτειος, πολλές σκέψεις…

Γράφει ο Στάυρος Παπαγιαννάκης 

Πριν μια εβδομάδα ο «Χιακός Λαός» συμπλήρωσε το 200ό φύλλο του στα πέντε  χρόνια  από την έκδοσή του. Με ικανοποίηση βλέπουμε την σταθερή άνοδο της κυκλοφορίας του μέσα στον ανταγωνισμό-θεμιτό κι αθέμιτο- που επικρατεί  στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.

Ο αναγνώστης διαπιστώνει ότι σταδιακά  η εβδομαδιαία εφημερίδα «Χιακός Λαός»  βελτιώθηκε θεαματικά και ουσιαστικά. Δεν περιορίζεται μόνο στα αμιγώς πολιτικά ζητήματα αλλά φιλοξενεί πολιτιστικά, κοινωνικά,  θέματα υγείας, απόψεις κατά καιρούς αξιόλογων προσώπων της τοπικής μας κοινωνίας. Τιμούν  τον «Χιακό Λαό»  με την συνεργασία τους  αξιόλογοι αρθογράφοι και λογοτέχνες. Κι όλα μέσα σε μια πρωτοποριακή, έγχρωμη   ελκυστική εμφάνιση της εφημερίδας. 

Ο «Χιακός Λαός», μέσα από τη συνεχή ροή των ειδήσεων που ανανεώνονται στην ιστοσελίδα του, μέσα από τα ενδιαφέροντα ρεπορτάζ που φιλοξενούνται στην εφημερίδα του και μέσα από το μουσικό πρόγραμμα που εκπέμπει σε όλη τη Χίο από το νέο ραδιοφωνικό σταθμό του, υπόσχεται στο αναγνωστικό του κοινό να μην το απογοητεύσει.

Ως ομάδα θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον αναγνώστη έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, με πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία. 

Προσωπικά εγώ, ως εκδότης της εφημερίδας του «Χιακού Λαού»,  αφενός ευχαριστώ  από καρδιάς όλους εσάς –αναγνώστες και συνεργάτες- για την στήριξη και την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια που προσφέρετε.

Τα 200 φύλλα της εφημερίδας μας είναι αναμφίβολα μια στέρεη βάση για να σχεδιάσουμε το μέλλον  αλλά και για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement