Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΠΟΨΕΙΣ

Μία πρόταση του Γιάννη Περαντάκου από την Καλαμωτή στην Π.Ε Χίου πριν από 11 χρόνια

Του Μιχάλη Κανάριου 

Ψάχνοντας το αρχείο των «Μαστιχοχωρούσικων Νέων», βρήκα μια ανάρτηση που είχα κάνει, σε μία πρόταση του Γιάννη Περαντάκου από την Καλαμωτή, στέλλοντας μια επιστολή στις 20 Μαρτίου 2011 στον τότε Αντιπεριφερειάρχη Χίου, με θέμα την επικινδυνότητα του δρόμου Καλαμωτής Κώμης στη θέση Πορός.

 Πάντοτε ανήσυχος ο ακούραστος τότε Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καλαμωτής Ιωάννης Περαντάκος, εκτός από τα καθήκοντα του Προέδρου είχε μεγάλο ενδιαφέρον και για τα κοινά του χωριού. Πιστεύουμε ο σημερινός   Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Βρουλήςδιαβάζοντας την ανάρτηση θα προβεί μετά από 11 χρόνια στην κατασκευή του δρόμου προς αποφυγή νέων ατυχημάτων.

 

Καλαμωτή, 20 Μαρτίου 2011

Προς τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη Χίου Κωνσταντίνο Γανιάρη.

Επί τη ευκαιρία των νέων σας καθηκόντων στην Περιφέρεια και αφού σας ευχηθώ πολλή δύναμη, αν και εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχετε παίρνοντας παράδειγμα από την επιτυχή σας πορεία στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Προ ολίγων ημερών έμαθα ότι ο δρόμος της Κώμης ανήκει διοικητικά στην Περιφέρεια και επειδή έχω ασχοληθεί με μία πρόταση που είχα ξανά-συζητήσει θα ήθελα να σας ενημερώσω και ο ίδιος στο γραφείο σας.

Ανεβαίνοντας από Κώμη προς το χωριό και φτάνοντας στον Πορό – ακριβώς εκεί που δουλεύει το καλοκαίρι η αλωνιστική, εκεί υπάρχει μια τσικουδιά. Στο βόρειο μέρος του δένδρου υπάρχει ένας πιθανά ατυχήματα διότι στις στροφές στον Πορό έχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα.

Είναι μια πρόταση της Καλαμωτής, αλλά αφορά όλη την Χίο και όχι μόνο. Εμείς πάντως ως Συνεταιρισμός θα σαςευγνωμονούμε για την προσπάθειά σας αυτή για να δουν οι νέοι μας καλύτερες ημέρες και για να ταξιδεύουν προς την Κώμη με ασφάλεια.

Με τιμή,

Ιωάννης Περαντάκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement