Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν 14 άτομα σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά την προηγούμενη εβδομάδα σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, του Τμήματος Τροχαίας Χίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δεκατέσσερα (14) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για τα αδικήματα της απείθειας και της επικίνδυνης οδήγησης, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

  • Την 20-03-2024 στο οδικό δίκτυο Σάμου – Καρλοβασίου, αλλοδαπός οδηγώντας Ι.Χ. φορτηγό όχημα αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, πραγματοποιώντας και επικίνδυνους ελιγμούς. 
  • Την 21-03-2024 στο οδικό δίκτυο Χίου – Βροντάδου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Την 21-03-2024, αλλοδαπός οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, στερούμενος όπως διακριβώθηκε άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Την 21-03-2024 στη Μυτιλήνη, δύο (2) άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός) διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλη μοτοσικλέτα και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα. 
  • Την 22-03-2024 στη Μυτιλήνη, τρεις (3) ημεδαποί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσικλέτες και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.
  • Την 22-03-2024 στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, καθόσον όπως διακριβώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος. 
  • Την 23-03-2024 στη Μυτιλήνη, δύο (2) άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός) διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλη μοτοσικλέτα και δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα. 
  • Την 23-03-2024 στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, καθόσον όπως διακριβώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος.
  • Προχθές (24-03-2024) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Χθες (25-03-2024) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης αστυνομικών και κινήθηκε αντίθετα σε μονόδρομο, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, ενώ όπως διακριβώθηκε στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement