Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» ταξιδεύει στο Αν. Αιγαίο «Λήμνο – Άγιο Ευστράτιο»

Ο Εκπρόσωπος του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» στο Αν. Αιγαίο επισκέφθηκε το χρονικό διάστημα από 19/2/2024 έως 21/2/2024 τη νήσο Λήμνο και το μικρο νησί του Αγίου Ευστρατίου (Άη Στράτης).

Την πρώτη ημέρα της επίσκεψης στη Λήμνο ο εκπρόσωπος έγινε δεκτός από τον Αξιότιμο Έπαρχο Λήμνου κ. Κουτσογιάννη Απόστολο ο οποίος του έκανε τη τιμή να τον προσκαλέσει στο συμβούλιο το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταμενίτη Διονυσίου. 

Τη δεύτερη ημέρα έγινε δεκτός στο Δημαρχείο της νήσου από τον Αξιότιμο Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Σινάνη μαζί με την Εντεταλμένη Σύμβουλο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Σουλτάνα (Άννη) Άνδρεάδου και συνομίλησαν μαζί του.

Εν συνεχεία επισκέφθηκε το Γυμνάσιο με Λ.Τ. του Αγ. Ευστρατίου και έγινε δεκτός από τη Διευθύντρια κ. Άννα Παπανικολάου στην οποία προσέφερε εκ μέρους του Φ.Σ.Π. έναν προβολέα (projector) για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολείου και την διαβεβαίωσε ότι ο Φ.Σ. Παρνασσός θα είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στις ανάγκες των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Επιστρέφοντας στη Λήμνο επισκέφθηκε με την ευγενική συνοδεία του κ. Έπαρχου, της Συμβούλου σε θέματα Παιδείας κ. Άννης, Ανδρεάδου  και τον Σύμβουλο Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κρέτση Βασίλειο το 6ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Κούταλης Λήμνου και συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Μουτζούρη Παναγιώτη και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου.

Στο οδοιπορικό του στη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο ο  εκπρόσωπος είχε τη τιμή να συνοδεύεται από: Την Αξιότιμη Εντεταλμένη Σύμβουλο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Σουλτάνα (Άννη) Άνδρεάδου, τον Αξιότιμο Έπαρχο Λήμνου κ. Κουτσογιάννη Απόστολο, τον Αξιότιμο Δήμαρχο Αγ. Ευστρατίου κ. Κωνσταντίνο Σινάνη και τους Αξιότιμους κυρίους Κρέτση Βασίλειο Σύμβουλο Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και Δεληνικόλα Παναγιώτη υπάλληλο της Αυτοτελούς Υπηρεσίας της Πολιτικής Προστασίας Β. Αιγαίου.

Ο Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» και ο εκπρόσωπος ευχαριστούν θερμά τούς προαναφερθέντες και εύχονται καλή και δημιουργική συνέχεια στο έργο που έχουν επωμισθεί στο μικρό νησί του Αγίου Ευστρατίου και στην ακριτική Λήμνο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement