Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν 9 άτομα σε Λέσβο και Χίο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά την προηγούμενη εβδομάδα σε Λέσβο και Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Τμήματος Τροχαίας Χίου, εννέα (9) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων:

Την 12-02-2024 στη Χίο, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την 13-02-2024 στη Μυτιλήνη, ημεδαπή διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενηάδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την 15-02-2024 στη Μυτιλήνη, τρία (3) άτομα – ημεδαποί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσικλέτες, στερούμενοιαδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.
Την 15-02-2024 στην περιοχή της Καλλονής, δύο (2) ημεδαποί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.
Χθες (18-02-2024) στη Μυτιλήνη, αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθόσον του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από αστυνομική Αρχή, για έτερη παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Χθες (18-02-2024) στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Καλλονής, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και το νέο Ford Kuga παραμένει η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των μεσαίων SUV και συγχρόνως η ιδανική...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

“Η δύναμη της Αναστάσεως, δύναμη συγχωρήσεως και αναγεννήσεως, διαλύει κάθε ανθρώπινο πανικό και διασκορπίζει κάθε ενδοιασμό”. Αυτό το νίζει μεταξύ αλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον απόηχο της εξαιρετικής εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε ο...

Advertisement