Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν 6 άτομα σε Λέσβο και Χίο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά την προηγούμενη εβδομάδα σεΛέσβο και Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Τμήματος Τροχαίας Χίου, έξι (6) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων:

Την 05-02-2024 στη Χίο, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
Την 05-02-2024 στη Χίο, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθόσον του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από αστυνομική Αρχή, για έτερη παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Την 07-02-2024 στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Θερμής, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
Την 08-02-2024 στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γονέα του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Την 09-02-2024 στη Μυτιλήνη, αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικόαυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησηςκαι βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος.
Χθες (11-02-2024) στη Μυτιλήνη, αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, καθόσον βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος.

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μια μοναδική προσφορά ξεκίνησε από την Yamaha, τόσο στα sport scooters XMAX 125 και XMAX 300 όσο και στην Adventure μοτοσικλέτα μεσαίου κυβισμού Tenere...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

Advertisement