Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στεφανής: «Σε πέντε χρόνια εύχομαι να είμαστε πάλι όλοι εδώ και να είμαστε περήφανοι για το έργο μας. Σας καλώ να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι στο φως»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζει με περίσσεια ενέργεια την προεκλογική του εκστρατεία στο νησί της Λέσβου. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» συνοδευόμενος από υποψηφίους του επισκέφθηκε νωρίς το πρωί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης(ΕΟΔ), όπου γνώρισε τα στελέχη του και ενημερώθηκε για τις δράσεις της και δήλωσε: «Ο εθελοντισμός είναι έμπρακτη προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο μας και στο κοινωνικό σύνολο. Επιτελείτε λειτούργημα και αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση». 

Ώρα υγείας, μετέβη στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου και συναντήθηκε με τα μέλη του, στη συνέχεια είδε τον Σύλλογο Σκλήρυνσης κατά πλάκας, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο και το πώς η Περιφερειακή Αρχή μπορεί να βοηθήσει την επόμενη ημέρα.

Με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Παύλο Μαρινάκη, και τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Χρήστο Ροϊλό επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης. Εκεί, ο κ. Στεφανής είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί για τις δραστηριότητες και τις ανάγκες της Υγειονομικής Δομής, ενώ ιδιαίτερη στιγμή ήταν η συνάντησή του με τον Αντιπλοίαρχο ιατρό και επεμβατικό καρδιολόγο, κ. Αναστάσιο Μίλκα, ο οποίος από 7 Σεπτεμβρίου 2021 και μετά από κοινή δράση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με Υφυπουργό τον νυν Υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, του Υπουργείου Υγείας και του Διοικητή του Νοσοκομείου, προσφέρει τις υπηρεσίες του μια φορά την εβδομάδα στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Ο κ. Στεφανής ευχαρίστησε τον κ. Μίλκα για όλα όσα προσφέρει στον τόπο. Με το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε: «Οι υγειονομικοί μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο. Η τοπική κοινωνία είναι ευγνωμονούσα, τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Έχουν καταφέρει από τη Διοίκηση μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο να κρατάνε σε άριστη κατάσταση το Ίδρυμα και να διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία, εγγυητές ασφάλειας των ακριτών μας». 

Επόμενος σταθμός το Πανεπιστήμιο Αιγαίο εκεί ο κ. Στεφανής πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τις πρυτανικές αρχές όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Πανεπιστημιακή κοινότητα και οι προϋποθέσεις συνεργασίας με την Περιφερειακή Αρχή, τονίζοντας «Οι εκπαιδευτικές κοινότητες είναι πηγή γνώσης, καινοτομίας και ζωντάνιας στον τόπο. Οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε το Πανεπιστήμιο, να το αφουγκραζόμαστε, να το δυναμώνουμε και να το εκμεταλλευόμαστε για το καλό της κοινωνίας».

Ακολούθησε συνέντευξη στη «Σαμιακή Τηλεόραση» και τη δημοσιογράφο Βιολέτα Τριπόδη, με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου να απάντα σε πληθώρα ερωτήσεων. Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Υπήρχε και υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Δεν γίνεται να έχουμε τον ρόλο του «φτωχού συγγενή» σε σχέση με τις υπόλοιπες εθνικές και ευρωπαϊκές περιφέρειες. Έχουμε καταπληκτικούς και καινοτόμους ανθρώπους. Αξίζουμε τα καλύτερα, που είναι μπροστά μας. Ελάτε μαζί μας στο φως, με ένα Βόρειο Αιγαίο που θα έχει δυναμική».

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική ομιλία του κ. Στεφανή στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης «Ρουσσέλλειο», παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του κυβερνητικού εκπρόσωπου, κ. Παύλου Μαρινάκη, του Γενικού Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη, κ. Μάνου Λογοθέτη, του Βουλευτή ΝΔ Λέσβου, κ. Χαράλαμπου Αθανασίου. Έκλεισε την ομιλία του, λέγοντας: «Σε πέντε χρόνια εύχομαι να είμαστε πάλι όλοι εδώ και να είμαστε περήφανοι για το έργο μας. Σας καλώ να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι στο φως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Toyota Hellas είναι ο επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την πραγματοποίηση της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στους...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ενσαρκώνοντας τη δέσμευση της Honda για μηδενικά τροχαία ατυχήματα με οχήματα Honda μέχρι το 2050, η έκτη γενιά του δημοφιλούς SUV, CR-V, διαθέτει μια...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τα αλλεπάλληλα sold out, η Ευρυδίκη επιστρέφει στη σκηνή του Half Note Jazz Club, με την ιδιαίτερη παράσταση που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από τους φίλους του γαλλόφωνου τραγουδιού “La Bohème”, από Παρασκευή...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σημαντικές εμπειρίες αλλά και σκέψεις που τον συνόδευσαν σε διάφορα στάδια της ζωής του μοιράστηκε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ και την εκπομπή...

Advertisement