Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνεχίζει την προεκλογική του περιοδεία ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής στη Λέσβο

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, χθες Πέμπτη, 21.09.2023, συνέχισε την περιοδεία του στο νησί της Λέσβου, επισκεπτόμενος Υπηρεσίες, φορείς και τα χωρία Αγ. Μαρίνα, Ταξιάρχες, Σκ. Λουτρών και Λουτρά. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» συνοδευόμενος από υποψηφίους επισκέφτηκε το πρωί την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους «ήρωες της διπλανής πόρτας» με τις γυναίκες και τους άνδρες της Πυροσβεστικής δηλώνοντας «Η ελληνική κοινωνία σας ευχαριστεί βαθιά για τα όσα προσφέρετε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια σας τη ζωή προς όφελος του κοινού καλού». 

Επόμενος σταθμός, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία «Η Κυψέλη». Γνώρισε το προσωπικό και συνομίλησε με τους ωφελούμενους. Η πρόεδρος του Κέντρου, επικοινώνησε ζητήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν και πως είναι η διαβίωση τους. «Το έργο σας είναι ειλικρινά συγκινητικό. Εμείς μπορεί να ερχόμαστε και να συνομιλούμε για ένα δεκάλεπτο της ώρας, πιστεύοντας ότι κάναμε κάτι, ενώ εσείς αγόγγυστα με το χαμόγελο στα χείλη και με όλη την καλή διάθεση προσφέρετε καθημερινά. Είστε άξιοι σεβασμού». 

Ακολούθησαν επισκέψεις στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΝΟΗ», ενός φορέα ζωτικής σημασίας για την κοινωνία, και στην «Ηλιαχτίδα». Υπήρξαν ενημερωτικές συναντήσεις με την Εθνική Ένωση φορτοεκφορτωτών λιμένος και προλιμένος Μυτιλήνης «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και με τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Το απόγευμα, επισκέφθηκε τον παραδοσιακό και λιθόστρωτο οικισμό της Αγίας Μαρίνας προσκυνώντας στην εκκλησία του χωριού. Στο χωριό Ταξιάρχες και σε σύντομο χαιρετισμό είπε: «Στην πολιτική μπήκα για να δώσω, κι όχι να πάρω. Αυτό έκανα σε όλη μου τη ζωή. Θα έχουμε την ευκαιρία για πέντε υπέροχα χρόνια να δημιουργήσουμε κάτι καλό». Στη Σκ. Λουτρών επισκέφθηκε το Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης, και τέλος στα Λουτρά συνομίλησε με τους κατοίκους και άκουσε τα αιτήματα τους, αφού πρώτα γυναίκες του χωριού φίλεψαν στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» τοπικά εδέσματα δείγμα της θερμής υποδοχής που έλαβε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Αναβάλλονται τα εγκαίνια του “Πλεκτού Χωριού” και μεταφέρονται την επόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00, στο Πάρκο Μίχαλου – Πλατεία Φατούρου Θυμιανών. Ευχόμαστε την...

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Κάμπου Χίου μετά την αναγγελία της απρόσμενα θλιβερής είδησης του θανάτου του συναδέλφου Χαράλαμπου Φαρδή, αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τὴν Τετάρτην, 6ην Δεκεμβρίου 2023, ἡμέραν μνήμης τοῦ ἐν Ἁγίοις Πατρὸς ἡμῶν Νικολάου, Ἀρχιεπ. Μύρων τῆς Λυκίας, τοῦ θαυματουργοῦ, Προστάτου τῶν Ναυτιλλομένων, ἑορτάζει πανηγυρικῶς,...

ΧΙΟΣ

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στην Χίο. Επισυνάπτεται αναλυτικά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων:

Advertisement