Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι επαφές του Αλκιβιάδη Στεφανή με κατοίκους και φορείς της Σάμου

Από το Μαραθόκαμπο και τον Όρμο, την Καλλιθέα και τους Δρακαίους, την  «εναλλακτική» Σάμο με το μοναδικό γεωφυσικό ανάγλυφο, ξεκίνησε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 τις επαφές του με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους της Σάμου, ο Υπ. Περιφερειάρχης Αλκιβιάδης Στεφανής.

Στη σκιά του Κέρκη και στο θαλασσινό τοπίο του Μαραθοκάμπου, οι συζητήσεις των ανθρώπων που συναντήθηκαν με τον κ. Στεφανή, ήταν ουσιαστικές και τα αιτήματα καταγράφηκαν ώστε να τοποθετηθούν στο γενικότερο σχεδιασμό του συνδυασμού.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα Κοντακέικα όπουπραγματοποιήθηκε μια άκρως φιλική και εποικοδομητική συνάντηση με το τοπικό συμβούλιο και εκπροσώπους των συλλόγων της περιοχής.  Ο κ. Στεφανής εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προσέγγιση των προκλήσεων, την αποτελεσματικότητα αντιμετώπισής τους, το όραμα, το συνεργατικό πνεύμα καθώς και την αισιοδοξία που χαρακτηρίζει τα μέλη του συμβουλίου.

Ακολούθησε επίσκεψη στο πανέμορφο ορεινό αμπελοχώριτων Βουρλιωτών, όπου ξεναγήθηκε στην παραδοσιακή πλατεία του χωριού, που αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από διάφορες χώρες. Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα υπήρξε η συνάντηση με μέλη του τοπικού συμβουλίου και εκπροσώπους των συλλόγων  της περιοχής ενώ, ο κ. Στεφανής δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες των χώρων εστίασης για την όμορφη εικόνα που παρουσιάζει το χωριό.

Από τους Βουρλιώτες ο Υπ. Περιφερειάρχης μετέβη στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου, όπου και παρακολούθησε το εξαιρετικό Χορευτικό Αφιέρωμα στον Πόντο, που διοργανώθηκε από τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου με τη συμμετοχή 200 χορευτών από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της «πλούσιας» σε επαφές ημέρας, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Δυναμική» έδωσε συνέντευξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGΑ και ΑLPHA όπου και αναφέρθηκε στη δυναμική των πολιτών του Βόρειου Αιγαίου και της Σάμου, όπως αυτή αναδεικνύεται μέσω των συναντήσεων που έχει ο ίδιος και άτομα του συνδυασμού του.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 ο Υπ. Περιφερειάρχης Αλκιβιάδης Στεφανής θα μεταβεί στο νησιωτικό σύμπλεγμα Φούρνων Κορσεών για ενημερωτικές συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

Advertisement