Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου τίμησε την αθλήτρια του βόλεϊ Ευρυδίκη Ελευθεριάδου

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς στο πλαίσιο λιτής τελετής που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου σήμερα Παρασκευή 18.8.2023, τίμησαν την αθλήτρια του βόλεϊ Ευρυδίκη Ελευθεριάδου, παρουσία γονέων και μελών της οικογενείας της.  Η Αθλήτρια πρόσφατα έχει στεφθεί πρωταθλήτρια με την φανέλα του Ολυμπιακού και την  ομάδα Κορασίδων, ενώ συμμετέχει και αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδος.

Ο Περιφερειάρχης αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση για τη βράβευση της διαπρεπούς αθλήτριας από τη Μυτιλήνη και αναφέρθηκε στο οικογενειακό της δένδρο  αμέσως μετά σχετικά τόνισε :

« Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην αθλήτρια εκ Μυτιλήνης ορμώμενης Ευρυδίκη Ελευθεριάδου , για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στον αθλητισμό, η αγάπη της για τον οποίο , η συνέπεια και οι προσωπικές της προσπάθειες , την έκαναν να ξεχωρίσει από πολύ μικρή και να ανοιχτούν πόρτες που όλοι οι αθλητές και αθλήτριες ονειρεύονται. Η ανοδική της πορεία είναι άξια θαυμασμού και η δική μας αναγνώριση ως εκφραστές της τοπικής κοινωνίας της ιδιαίτερης πατρίδας της , τιμή και καθήκον μας.»

Από την πλευρά της τη Μυτιληνιά αθλήτρια , εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη τόνισε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά. Πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Είναι πραγματική τιμή για μένα και εύχομαι υπομονή και επιμονή για όλους τις αθλητές και αθλήτριες γιατί έτσι μπορούν να τα καταφέρουν,»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, απευθύνοντας τα συγχαρητήριά του στην Ευρυδίκη Ελευθεριάδου τόνισε:

«Η Ευρυδίκη μας γεμίζει με υπερηφάνεια για τους αγώνες της με την Εθνική Ομάδα Ελλάδας  και τα επιτεύγματα της και τρόπαια με την ομάδα που αγωνίζεται  τις Κορασίδες του Ολυμπιακού. Θέλω να της ευχηθώ και στο μέλλον η προσφορά και οι επιδόσεις της στο αθλητισμό να είναι εξ’ ίσου άξιες συγχαρητηρίων και να δίνουν λίγο από τη λάμψη τους σε όλο τον αθλητικό κόσμο του νησιού μας . Η Λέσβος συνεχίζει να δημιουργεί Αθλητική Ιστορία . »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

Advertisement