Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για το έργο του εξωτερικού κρηπιδώματος του Λιμένα Οινουσσών.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Οινουσσών, κ. Γιώργο Δανιήλ, το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου στην τελευταία του συνεδρίαση ενέκρινε το 2ο Πρακτικό του Διαγωνισμού για το έργο αποκατάστασης του εξωτερικού κρηπιδώματος λιμένα Οινουσσών.
Σύμφωνα με την απόφαση το έργο κατακυρώθηκε οριστικά στην ανάδοχο εταιρεία «Π. Ζενιώδης- Γ. Πικούνης Α.Ε.», αφού πρωτίστως ελέγχθηκαν όλα τα κατατεθέντα έγγραφα και δικαιολογητικά, ενώ παράλληλα το πρακτικό έχει αναρτηθεί και στη «Διαύγεια». Όπως εξήγησε ο κ. Δανιήλ, μόλις παρέλθει η προθεσμία 10 ημερών για τυχόν ενστάσεις, θα προχωρήσουν και οι ενέργειες από τη διοίκηση του ταμείου για την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών.
«Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Ζωάνο κι όλους τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες για την συνεπή τήρηση των υπεσχημένων», αναφέρει.
Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χίου, κ. Κυριάκος Ζωάνος, διαβεβαίωσε ότι η ανάδοχος εταιρεία θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου που αφορούν την αποκατάσταση του κρηπιδώματος, οι οποίες θα συμβάλουν στην έλευση και στην προσέγγιση μεγάλων πλοίων της ακτοπλοΐας στις Οινούσσες.
